Aktuelt

sep 17, 2019 0

Kurs i spyling av avløpsledninger

Rørinspeksjon Norge i samarbeid med Norsk Vann inviterer til kurs i spyling av hovedledninger for avløp. Kurset arrangeres på Comfort Hotel Runway på Gardermoen 4.-5.november. Påmeldingsfristen er 4.oktober. Det er totalt 20 plasser på kurset.
Les mer
sep 17, 2019 0

Kurs i rørinspeksjon hovedledninger

Rørinspeksjon Norge i samarbeid med Norsk Vann inviterer til kurs i rørinspeksjon med videokamera på hovedledninger. Kurset arrangeres på Comfort Hotel Runway på Gardermoen 4.-6.november. Påmeldingsfristen er 4.oktober. Det er totalt 20 plasser på kurset.
Les mer
sep 12, 2019 0

Lover full kontroll på ledningsnettet

Det tyske storkonsernet Egeplast benyttet Vanndagene på Vestlandet til å lansere sitt siste tilskudd innen vannsikkerhet, - et PE-rør med 100 prosent lekkasjekontroll.
Les mer
sep 12, 2019 0

Overvann til besvær i Haugesund

Under Vanndagene på Vestlandet var overvannshåndtering et sentralt tema. Vann som kom både loddrett og vannrett over konferansebyen Haugesund understreket behovet for å ta overvannshåndtering på dypeste alvor.
Les mer
sep 12, 2019 0

390 på Vanndagene på Vestlandet

Den nye daglige lederen for Driftsassistansen i Hordaland, Michal Forland, kunne ønske 390 deltakere velkommen til årets vanndager på Vestlandet. Dette inkluderer også 75 utstillere. Det viser at Vanndagene på Vestlandet befester sin sterke posisjon i norsk vannbransje.
Les mer
sep 09, 2019 0

-Mye prat, -men lite innovasjon i norsk VA

Fristilling i form av selskapsorientering og økt autonomi fører til økt innovasjon. Det var påstanden fra professor ved Norges Arktiske Universitet, campus Harstad, Harald Torsteinsen under Norsk Vanns årskonferanse i Porsgrunn.
Les mer
sep 04, 2019 0

Rælingen best i Norge

Rælingen kommune er landets beste kommune innen norsk vannbransje, og ble tirsdag kveld hedret som årets beste kommune innen vann og avløp under årskonferansen til Norsk Vann.
Les mer
aug 30, 2019 0

Reduserer vannskader med aktiv rørfornying på Island

I et kombinert bolig- og næringsbygg fornyes bunnledningen for å forhindre framtidig lekkasje. Det er Oliner System som utfører den viktige jobben i en boliggate i utkanten av Reykjavik på Island.
Les mer
aug 22, 2019 0

Alt fra fagdager, årsmøte og jubileum ligger klart

157 deltakere ble registrert inn i forbindelse med Rørinspeksjon Norge sitt 25 års jubileum med fagdager, årsmøte og jubileumsfeiring i Stavern. Nå foreligger referat fra årsmøtet og du kan også klikke deg inn på de enkelte foredragene
Les mer