Notice: Undefined variable: class in /home/rinnorge/public_html/wp-content/themes/rin/header.php on line 76

Notice: Undefined variable: class in /home/rinnorge/public_html/wp-content/themes/rin/header.php on line 76

Notice: Undefined variable: class in /home/rinnorge/public_html/wp-content/themes/rin/header.php on line 79

Aktuelt

mar 19, 2019 0

52 operatører på skolebenken

Totalt 52 operatører innen spyling og rørinspeksjon har vært samlet på Garder kurs-og konferansesenter mandag og tirsdag denne uka. Det var 25 deltakere på spylekurset og 27 på rørinspeksjonskurset. Det viser at kurs i regi av RIN er populære.
Les mer
mar 16, 2019 0

Fortviler over manglende programvare for rørinspeksjon

-Det er lite tilfredsstillende å arrangere rørinspeksjonskurs på gammel rapporterings håndbok når Norsk Vann og Rørinspeksjon Norge har lagt ned millionbeløp og hundrevis av dugnadstimer på ny håndbok tilpasset et nytt og framtidsrettet program.
Les mer
mar 11, 2019 0

-Vi er inne i en gullalder

Nå lever vi i en tid der teknologien har nådd igjen de drømmene vi har hatt for produktene i denne bransjen. Vi er på vei inn i en gullalder innen lekkasjesøk og rørinspeksjon. Det mener Kim Gaarder, innehaver av Pipetek AS. Selskapet var godt fornøyd med årets Miljø& Teknikk messe på Lillestrøm, selv om antallet besøkende var lavere enn forventet.

Les mer
mar 11, 2019 0

Miljø & Teknikk samlet 2793 besøkende

2793 besøkende på tre messedager for Miljø & Teknikk-messa var langt unna den optimistiske målsettingen styreleder Ole Johan Krog presenterte for VVS aktuelt/Byggfakta under åpningen av messa forrige tirsdag.
Les mer
mar 07, 2019 0

HD og 4K også for rør og kummer

Nå bør det være slutt på lange og kjedelige videofilmer fra rør og kummer. Endelig har norske rørinspektører muligheten for opptak i HD og 4K. Landets første HD-kamerabil ble vist fram under Miljø & Teknikk-messa på Lillestrøm, og det var mange rørinspektører som vet hva de vil ønske seg til jul.
Les mer
mar 07, 2019 0

Satser på effektiv fornyelse av kummer

Gategodsgutta er et nytt tilskudd av selskaper som vil bidra til fornyelse av de mange tusen kummer som har både innlekk og utlekk rundt om i landet. Under Miljø & Teknikk-messa på Lillestrøm var det mange driftsmedarbeidere fra kommuner som viste interesse.

Les mer
mar 05, 2019 0

Sirdal og Vågan har Norges beste drikkevann

Tonstad vannverk i Sirdal kommune og Brettesnes vannverk i Vågan kommune i Lofoten leverer landets beste drikkevann. Brettesnes vant klassen for overflatevann mens Tonstad vannverk vant klassen for grunnvannskilder.
Les mer
mar 02, 2019 0

Satser på kommunalteknikk i nord

VVS Team i Tromsø er nytt medlem i Rørinspeksjon Norge og ønsker å bidra til sterkere fokus innen kommunaltekniske oppdrag både i Tromsø og i resten av landsdelen.

Les mer
feb 22, 2019 0

Satser 28 millioner på digitalt vannprosjekt

Oslo VAV setter nå inn store ressurser for å redusere vanntapet i det offentlige ledningsnettet fra drøye 36 prosent i 2015 og ned til 20 prosent innen 2030. Oslo er først i Norge med et full skala overvåkingssystem i nåtid.
Les mer