Rørinspeksjon Norge

Vi arbeider for et trygt og godt ledningsnett i NorgeLes mer

Aktuelt

sep 17, 2019 0

Kurs i spyling av avløpsledninger

Rørinspeksjon Norge i samarbeid med Norsk Vann inviterer til kurs i spyling av hovedledninger for avløp. Kurset arrangeres på Comfort Hotel Runway på Gardermoen 4.-5.november. Påmeldingsfristen er 4.oktober. Det er totalt 20 plasser på kurset.
Les mer
sep 17, 2019 0

Kurs i rørinspeksjon hovedledninger

Rørinspeksjon Norge i samarbeid med Norsk Vann inviterer til kurs i rørinspeksjon med videokamera på hovedledninger. Kurset arrangeres på Comfort Hotel Runway på Gardermoen 4.-6.november. Påmeldingsfristen er 4.oktober. Det er totalt 20 plasser på kurset.
Les mer
sep 12, 2019 0

Lover full kontroll på ledningsnettet

Det tyske storkonsernet Egeplast benyttet Vanndagene på Vestlandet til å lansere sitt siste tilskudd innen vannsikkerhet, - et PE-rør med 100 prosent lekkasjekontroll.
Les mer
sep 12, 2019 0

Overvann til besvær i Haugesund

Under Vanndagene på Vestlandet var overvannshåndtering et sentralt tema. Vann som kom både loddrett og vannrett over konferansebyen Haugesund understreket behovet for å ta overvannshåndtering på dypeste alvor.
Les mer
sep 12, 2019 0

390 på Vanndagene på Vestlandet

Den nye daglige lederen for Driftsassistansen i Hordaland, Michal Forland, kunne ønske 390 deltakere velkommen til årets vanndager på Vestlandet. Dette inkluderer også 75 utstillere. Det viser at Vanndagene på Vestlandet befester sin sterke posisjon i norsk vannbransje.
Les mer
sep 09, 2019 0

-Mye prat, -men lite innovasjon i norsk VA

Fristilling i form av selskapsorientering og økt autonomi fører til økt innovasjon. Det var påstanden fra professor ved Norges Arktiske Universitet, campus Harstad, Harald Torsteinsen under Norsk Vanns årskonferanse i Porsgrunn.
Les mer
Bli med på vårt nyhetsbrev!

ANNONSE

Finn din rørspesialist