Rørinspeksjon Norge

Vi arbeider for et trygt og godt ledningsnett i Norge

Aktuelt

sep 29, 2022 0

Tom A. Karlsen gratuleres som årets Vannprisvinner»

Tom A. Karlsen har i stor grad bidratt til kompetanseheving og utvikling igjennom 45 år i yrkeslivet. Under utdelingen av prisen var det likevel hans delingsiver og formidlingsevne som gjentatte ganger ble fremhevet.
Les mer
sep 29, 2022 0

Nye RIN-kurs, mye å lære!

Har du eller noen av dine noe å lære innen rørinspeksjon med videokamera på hovedledninger, spyling avløp på hovedledninger eller er dere på noen måte involvert innen stikkledninger, bunnledninger og innvendig røropplegg?
Les mer
sep 27, 2022 0

Total overvannsdisponering er kostnadseffektivt

Kan vi på en mer kostnadseffektiv måte håndtere overvann og urban flom i en by i vekst og i et klima i endring? Ja, gjennom total overvannsdisponering (TOD) er det mulig. Da er også ledningsnettet inkludert som et vesentlig bidrag i overvannsstrategien.
Les mer
sep 19, 2022 0

Oslo: Testrigg for ny teknologi i VA og NoDig

Strømpefornying er gammelt nytt, men ikke på vannledninger! Kan strømpefornying brukes på vannledninger med bend og anboringer? Det skal Vann og avløpsetaten i Oslo kommune (VAV) nå finne ut. Til vinteren står helt ny teknologi i VA og NoDig for tur.
Les mer
sep 14, 2022 0

Hallingtreff nummer 26 under planlegging

Tilbake til januar! Landets mest tradisjonsrike fagtreff innen vann og avløp blir igjen arrangert i januar – men først i 2024.
Les mer
sep 12, 2022 0

Utfordrende å rekruttere til usynlig bransje

ÅRSKONFERANSE NORSK VANN: Hvordan skal vi lykkes i å rekruttere når de unge ikke engang vet at vi finnes? Vi må i hvert fall slutte å være de hemmelige tjenestene, sa Frode Skår, fra Norsk Vann, i sitt foredrag om rekruttering
Les mer
Bli med på vårt nyhetsbrev!

ANNONSE

Finn din rørspesialist