Et spennende knippe med forelesere er klar til å dele kompetanse under Hallingtreff 13. - 15. juni

Hallingtreff gjenåpner for påmelding

mar 01, 2022 0

Torsdag 3. mars åpner Hallingtreff for en ny runde med påmelding til 25-års jubileet, som arrangeres 13.-15. juni. De nærmere 300 som allerede har meldt seg på behøver ikke foreta seg noe dersom de fortsatt ønsker å delta.

Arrangørene Hallingplast, Rørinspeksjon Norge og Scandinavian Society for Trenchless Technology, SSTT, ber imidlertid om at påmeldte som likevel ikke har anledning til å delta gir beskjed om dette så snart som mulig. De kan da sende en epost til hallingtreff@hallingplast.no

Plass til 350 deltakere
Kapasiteten på arrangementshotellet Vestlia Resort på Geilo er nå utvidet, og det betyr at Hallingtreff kan ta i mot inntil 350 deltakere.
-Selv om vi utvider kapasiteten tror vi likevel at Hallingtreff skal bevare sin egenart, sier daglig leder i Hallingplast AS, Sverre Tragethon.
Han gleder seg til endelig å ønske konferansedeltakerne velkommen også til bedriften på Kleivi i Ål.

-Det er første gang Hallingtreff arrangeres på denne tiden av året. Det er selvsagt korona-pandemien som er årsaken til flyttingen, men kanskje blir et treff i midten av juni så godt mottatt at dette vil bli vurdert gjentatt også neste år, sier Tragethon.

Små justeringer i programmet
Etter to utsettelser er det ingen tvil om at arrangørene nå gleder seg til å gjennomføre 25-års jubileet.
-Vi er glad for at så godt som samtlige forelesere kunne stille til tross for at treffet er flyttet til juni, og vi arbeider nå med å få de siste brikkene på plass. Det blir noen mindre justeringer, og endelig program vil være klart i løpet av et par uker, lover møtelederne Borghild T. Folkedal og Martina B. Svedahl.

For påmelding gå til hallingtreff.no  (påmeldingen åpner torsdag 3. mars)