Leverandørene er med å skape en flott ramme rundt fagdagene til RIN, og deltakerne tok seg tid til å bli med på utstillingsvandringene. Foto: Odd Borgestrand

Alt fra fagdager, årsmøte og jubileum ligger klart

aug 22, 2019 0

157 deltakere ble registrert inn i forbindelse med Rørinspeksjon Norge sitt 25 års jubileum med fagdager, årsmøte og jubileumsfeiring i Stavern. Nå foreligger referat fra årsmøtet og du kan også klikke deg inn på de enkelte foredragene.

Stavern viste seg fra en god side under de tre dagene årets samling pågikk. Deltakelsen fra utstillere og leverandører var også meget god, og både styret i RIN og arrangementskomiteen hadde gjort en solid innsats i forberedelsene og i gjennomføringen.

Politihøgskolen i Stavern
fungerte som vanlig flott både når det gjaldt overnatting, bespisning og logistikk for øvrig. Selve jubileumsfeiringen ble lagt til Helgeroa der «Gunnars verksted» holder til.

Mye av interesse i den 70 meter lange glassfiber-tunnelen til Gunnar Berven i Helgeroa, syns Martina B. Svedahl og Arnt Olav Holm. Foto: Odd Borgestrand

Det ble en kveld helt utenom det vanlige, og vi kan si at den ble minnerik på mange måter. Dette ble en festkveld som startet med landets mest originale kinosal via den 70 meter lange glassfibertunnelen som er fylt med snurrepiperier og antikviteter. Vi skal heller ikke glemme apevogna som ble benyttet til forflytning internt på gården. Nydelig spekemat med tilbehør satte en ekstra spiss på en kveld som ble avsluttet med et flott vannshow.

Det faglige innholdet
Var likevel det viktigste, og i foredragene er det mye å hente. Så er det også på sin plass å takke avgått styreleder Peer-Christian Nordby for innsatsen de siste årene og samtidig ønske den nye styrelederen, Reidar Kveine, velkommen til innsats. Det ble også noe utskifting i styret. Det kan du lese mer om ved å gå inn i årsmøtepapirene.

Alt av dokumenter finner du her