Kurs og konferanser

Dette er kurs og etterutdanning i regi av RIN:
  • Spyling avløp hovedledninger
  • Rørinspeksjon hovedledninger
  • Operatørkurs - Grunnkurs i rørinspeksjon
  • Operatørkurs – Oppgraderingskurs i rørinspeksjon
  • Bestillerkurs i rørinspeksjon
  • Private avløpsledninger; stikkledninger-, bunnledninger, innvendig røropplegg
  • Lekkasjekontroll og trasésøk Kurs 1 – Praktisk orientert Kurs 2 - Teori
  • Kvalitetssikring av ny VA-anlegg; Trykkprøving, tetthetsprøving (under utarbeidelse)
I utgangspunktet ønsker vi å gjennomføre våre kurs med fysisk oppmøte men digitale kurs kan også vurderes. Våre kurs blir fortløpende annonsert på vår nettside. Ønsker du et kurs, meld det inn til oss: post@rin-norge.no  
jan 11, 2016 0

Lekkasjekontroll i Trondheim

Thon Hotell Prinsen Kongens gate 30 , Trondheim

LT-gruppa i RIN inviterer til fagtreff i Trondheim 16. og 17.mars. På programmet står blant annet presentasjon av VA / Lekkasjekontroll i Trondheim og Klæbu kommuner, portabel Clamp-on mengdemåler i aktiv lekkasjekontroll, tilrettelegging i kummer og lekkasjesøk med sporgassmetoden.

Årsmøte og fagdager i Asker

Holmen Fjordhotell Slemmestadveien 64, Nesbru

Rørinspeksjon Norges årsmøte og fagdager 2016 blir på Holmen Fjordhotell i Asker 24.-26.august. Dermed blir årsmøtet lagt til samme sted som i fjor, - et sted svært mange deltakere var godt fornøyd med.

Spyling og rørinspeksjon hovedledninger

First Hotel Ambassadeur Strømsø torg 7, Drammen

RIN arrangerer kurs i spyling og rørinspeksjon for hovedledninger ved Ambassadeur Hotell i Drammen 15.-17.november. Begge kursene arrangeres på Ambassadeur Hotell i Drammen. Rørinspeksjon-Norge (RIN) er ansvarlig kursarrangør. Kursene arrangeres i samarbeid mellom RIN og Norsk Vann BA. Påmeldingsfrist er satt til 15.oktober.

Spylekurs hovedledninger

Garder kurs- og konferansesenter Sogndalsvegen 3, Gardermoen

Rørinspeksjon-Norge (RIN) inviterer igjen til spylekurs for hovedledninger. Kurset arrangeres 9.-10.mars på Garder kurs- og konferansesenter på Gardermoen. Kurset arrangeres i samarbeid mellom RIN og Norsk Vann BA.

Kurs i rørinspeksjon

Garder kurs- og konferansesenter Sogndalsvegen 3, Gardermoen

Etter en del forespørsler kan RIN invitere til et nytt kurs i rørinspeksjon med videokamera på hovedledninger. Det har vært stor interesse for dette kurset, og derfor blir det kurs 13. – 14. juni 2017 på Garder kurs og konferansesenter.

Spylekurs avløp i Tromsø

Scandic Ishavshotell, Tromsø Fredrik Langes gate 2, , Tromsø

Rørinspeksjon Norge i samarbeid med Norsk Vann inviterer til spylekurs avløp for hovedledninger ved Tromsø Scandic Ishavshotel 22- 23. august 2017. Påmeldingsfristen er satt til 19. juli 2017, og styret i RIN ønsker å prioritere deltakere fra den nordlige landsdelen, men rørinspektører fra Sør-Norge kan også melde sin interesse.

Lekkasjekontroll og trasésøk i Stockholm

Faggruppa for lekkasjekontroll og trasésøk inviterer til kurs ved Svenskt Vatten sitt testfelt i Stockholm 20-22.september. Påmeldingsfristen er satt til 10.august, så her er det bare å slenge seg med.

Oppgraderingskurs i rørinspeksjon

SCANDIC STAVANGER FORUS Bjødnabeen 2, Stavanger

Programmet for det bebudede oppgraderingskurset i rørinspeksjon på hovedledninger er nå klart. Kurset arrangeres som et intensivt dagskurs i forkant av årsmøtet til Rørinspeksjon Norge i Stavanger 22.august. Påmeldingsfrist er satt til 13. juli

Kurs 2 i lekkasjekontroll og trasèsøk

Garder kurs- og konferansesenter Sogndalsvegen 3, Gardermoen

Rørinspeksjon Norge arrangerer kurs 2 i lekkasjekontroll og trasèsøk på Garder kurs- og konferansesenter på Gardermoen 24.-26.september. Påmeldingsfristen er 22. august så nå er det siste mulighet for påmelding!

Rørinspeksjonskurs hovedledninger

Garder kurs- og konferansesenter Sogndalsvegen 3, Gardermoen

Rørinspeksjon Norge inviterer nå til kurs i rørinspeksjon av hovedledninger. Kurset arrangeres på Garder kurs og konferansesenter på Gardermoen 18.-19.mars. Påmeldingsfristen er satt til 18.februar.

Jubileum, fagdager og årsmøte i RIN

Justissektorens kurs og øvingssenter Helgeroveien 9, , 3290 Stavern

Rørinspeksjon Norge forbereder sitt 25-års jubileum, og nå er det klart at rørinspektørene vender tilbake til idylliske Stavern.  Datoene for årets jubileum, årsmøte og fagtreff er 14.-16.august.

LEDIGE PLASSER: Kurs i rørinspeksjon hovedledninger

Comfort Hotel Runway Hans Gaarders veg 27,, Gardermoen

Rørinspeksjon Norge i samarbeid med Norsk Vann inviterer til kurs i rørinspeksjon med videokamera på hovedledninger. Kurset arrangeres på Comfort Hotel Runway på Gardermoen 4.-6.november. Påmeldingsfristen er 4.oktober. Det er totalt 20 plasser på kurset.

LEDIGE PLASSER: Kurs i spyling av avløpsledninger

Comfort Hotel Runway Hans Gaarders veg 27,, Gardermoen

Rørinspeksjon Norge i samarbeid med Norsk Vann inviterer til kurs i spyling av hovedledninger for avløp. Kurset arrangeres på Comfort Hotel Runway på Gardermoen 4.-5.november. Påmeldingsfristen er 4.oktober. Det er totalt 20 plasser på kurset.

Rørinspeksjonskurs for bestillere

Thon Hotel Oslofjord Sandviksveien 186, Sandvika

Nå kan bestillere og mottakere av rørinspeksjonsoppdrag selv komme på kurs for å bli oppdatert. Rørinspeksjon-Norge har jobbet med et opplegg for bestillere det siste året, og nå inviteres det til bestillerkurs på Thon Hotell Oslofjord i Sandvika tirsdag 28.januar.

Operatørkurs private avløpsledninger

Park Inn by Raddison Henrik Ibsens veg, Gardermoen

Rørinspeksjon Norge inviterer til operatørkurs på private avløpsledninger. Kurset avholdes 3. – 4. februar 2020 på Park Inn by Radisson Oslo Airport på Gardermoen. Legg spesielt merke til påmeldingsfrist som er satt til 10. januar 2020.

Oppgraderingskurs i rørinspeksjon i Bergen

Scandic Kokstad Kokstadflaten 2, Bergen

RIN inviterer nå til oppgraderingskurs i rørinspeksjon med videokamera på hovedledninger. Kurset arrangeres 19.februar på Scandic Kokstad i Bergen, og frist for påmelding er satt til 19.januar 2020.

Spylekurs avløp hovedledninger – AVLYST

Scandic Gardermoen Jessheimveien 467, Gardermoen

Sted : Scandic Gardermoen Tid: 16. – 17. mars 2020 Påmeldingsfrist:16. februar 2020 Påmeldingsskjema: Invitasjon og påmelding til spylekurs mars 2020 Dette kurset er avlyst Jessheimvegen 467, 2060 Gardermoen Rørinspeksjon-Norge (RIN) er ansvarlig kursarrangør. Kurset arrangeres i samarbeid mellom RIN og Norsk Vann BA. Formål og innhold i kurset: Kurset tar for seg grunnleggende tekniske […]

Kurs i rørinspeksjon med videokamera på hovedledninger – AVLYST

Scandic Gardermoen Jessheimveien 467, Gardermoen

Sted: Scandic Gardermoen Jessheimvegen 467, 2060 Gardermoen Tid: 16-18 mars 2020 Påmeldingsfrist: 16 februar 2020 Påmeldingsskjema: Invitasjon Operatørkurs rørinspeksjon med videokamera. Dette kurset er avlyst Rørinspeksjon-Norge (RIN) er ansvarlig kursarrangør. Kurset arrangeres i samarbeid mellom RIN og Norsk Vann BA. Formål og innhold i kurset Kurset tar for seg grunnleggende tekniske og praktiske forhold ved […]

Oppgraderingskurs rørinspeksjon hovedledninger

Garder kurs- og konferansesenter Sogndalsvegen 3, Gardermoen

Rørinspeksjon Norge inviterer til oppgraderingskurs i rørinspeksjon med videokamera på hovedledninger 2.september. Kurset arrangeres på Garder- kurs og konferansesenter, Gardermoen.

Operatørkurs private avløpsledninger

Garder kurs- og konferansesenter Sogndalsvegen 3, Gardermoen

Rørinspeksjon Norge inviterer til operatørkurs på private avløpsledninger 28.-29.september, på Garder kurs- og konferansesenter.

Oppgraderingskurs i rørinspeksjon hovedledninger

Digitalt Digitalt

Rørinspeksjon Norge inviterer til digitalt operatørkurs i rørinspeksjon med videokamera på hovedledninger. Kurset avholdes via TEAMS-plattformen onsdag 17.mars og det er plass til 20 deltakere. Påmeldingsfristen er satt til 1.mars.

Digitalt operatørkurs for private avløpsledninger

Digitalt Digitalt

Rørinspeksjon Norge inviterer til digitalt operatørkurs for private avløpsledninger. Her vil det handle om stikkledninger, bunnledninger og innvendig røropplegg. Det er første gang dette kurset gjennomføres digitalt. Påmeldingsfristen er 1.mars, og kurset avholdes via TEAMS 18.-19.mars

Bestillerkurs i rørinspeksjon

Digitalt TEAMS

Et digitalt bestillerkurs i rørinspeksjon er nå klart fra Rørinspeksjon Norge, og offentlige og private bestillere og mottakere er velkommen til å delta i kurset onsdag 28.april. Påmeldingsfristen er satt til onsdag 21.april. Målgruppen for kurset er bestillere og mottakere av rørinspeksjon.  Påmeldte vil få tilsendt en lenke i god tid før kursstart Les mer […]

Årsmøte og fagkonferanse i RIN

Nå er agendaen for RINs årsmøte og fagseminar klar, og da er det bare å sette av 25.august fra kl. 12.00 til 15.30 for alle interesserte RIN-medlemmer. Det blir også i år digital samling via TEAMS. TEAMS-kanalen åpnes offisielt kl.12.00, og årsmøtet avholdes fra kl. 12.05 til 12.50. Påmelding og link for deltakelse vil komme […]

Kurs i rørinspeksjon

Digitalt TEAMS

Digitalt kurs i rørinspeksjon med videokamera på hovedledninger arrangeres 31. august – 2. september 2021.  Det er fortsatt noen ledige plasser, og fristen for påmelding er derfor forlenget til 25.august.

Kurs i inspeksjon av private avløpsledninger

Digitalt TEAMS

Rørinspeksjon Norge inviterer til nytt operatørkurs i inspeksjon av private avløpsledninger, som inkluderer stikkledninger, bunnledninger og innvendig røropplegg. Dette blir et kurs med digital gjennomføring 15.-16.september. Frist for påmelding er 5.september.

Bestillerkurs i rørinspeksjon

Digitalt TEAMS

Rørinspeksjon-Norge inviterer onsdag 16.mars til digitalt kurs hvor temaet er bestilling av rørinspeksjon. Kurset tar blant annet for seg bakgrunn for rørinspeksjon, en kort innføring i inspeksjonsrutiner, hvordan man planlegger og bestiller en rørinspeksjon og hvordan man kan bruke resultatene og presentere dem i kartverk.

Operatørkurs i spyling av avløp for hovedledninger

Garder kurs- og konferansesenter Sogndalsvegen 3, Gardermoen

Rørinspeksjon Norge i samarbeid med Norsk Vann inviterer til  operatørkurs i spyling av avløp for hovedledninger. Kurset er fysisk kurs og avholdes på Garder kurs- og konferansesenter. Påmeldingsfrist er satt til 5. mars. Det er satt av 20 plasser, og det er som alltid «første mann til mølla» som gjelder.

Operatørkurs i rørinspeksjon av hovedledninger

Garder kurs- og konferansesenter Sogndalsvegen 3, Gardermoen

Rørinspeksjon Norge i samarbeid med Norsk Vann inviterer til  kurs i rørinspeksjon for hovedledninger.  Dette er et fysisk kurs, som avholdes på Garder kurs- og konferansesenter 23.-25. mars. Påmelding innen 5.mars.

Oppgraderingskurs i rørinspeksjon i Trondheim AVLYST

OPPDATERT: Kurset avlyst grunnet for få deltakere. Rørinspeksjon-Norge i samarbeid med Norsk Vann inviterer til oppgraderingskurs i rørinspeksjon med videokamera på hovedvannledninger 8. juni. Kurset arrangeres i Trondheim. Påmeldingsfristen er satt til 8. mai, og det er satt av plass til 20 deltakere. Kursledere er Peer Christian Nordby og Hans Jørgen Haugen. Formålet med kurset […]