Martin Broen (t.h) ønskes velkommen som produktsjef for Floatring i Artec AS av daglig leder Eirik Strand.

Arstec ansetter produktsjef for Floatring

jan 04, 2019 0

Martin Broen er ansatt som Produktsjef FloatRing i Arstec AS. Floatring er en vektfordelingsring for kumrammer. Den er utviklet for å overføre trafikkbelastningen ned i veikroppen i stedet for ned til toppring eller kjegle. Dermed følger rammen veibanens bevegelser gjennom årstidene.

Broen er ingeniørutdannet og har mange års erfaring med salg av automatiske parkeringsanlegg i Skandinavia.

-Hos oss skal han lede arbeidet med markedsføring og videreutvikling av Floatring-løsningen. I kommunaltekniske miljøer blir løsningen karakterisert som den største nyvinningen rundt kummer siden flyterammen kom på 1970-tallet. Arstec har brukt tre år på å teste og dokumentere egenskapene med FloatRing. I forbindelse med at FloatRing i år skal lanseres for hele det norske markedet, er vi veldig glad for å få Martin med på laget, sier daglig leder Eirik Strand i Arstec AS.

-Jeg gleder meg til å komme i gang i jobben, spesielt å reise rundt i møter med kommuner og rådgivende ingeniører i både Norge og Sverige. Floatring er et spennende produkt å jobbe med, og det blir spennende å komme inn i det kommunaltekniske miljøet i Skandinavia med dette og andre relevante produkter, sier Martin Broen.

Arstec AS har siden 1979 vært leverandør av løsninger, produkter, maskiner og utstyr til asfalt- og veivedlikehold. Selskapet har de siste årene utvidet sitt sortiment til også å inkludere kommunalteknikk. Arstec AS er i dag forhandler i Skandinavia, Baltikum og Polen for flere europeiske og amerikanske produsenter, i tillegg til egenutviklede produktserier og løsninger.

-For å være ledende leverandør innen produktkategoriene, arbeider vi kontinuerlig sammen med både kunder og produsenter for alltid å ha innovative produkter med topp kvalitet, raskt levert til konkurransedyktige priser, sier Eirik Strand.