Rørinspeksjonskameraer fra iPek vinner terreng. Produktene har hatt en sterk tilstedeværelse i det norske marked i over 25 år.

Blir eneleverandør av i-PEK i Norge

apr 27, 2017 0

iPek-produktene har hatt en sterk tilstedeværelse i det norske marked i over 25 år. Nå har iPek besluttet å velge oss som eneforhandler i Norge.

Det forteller en stolt daglig leder i Pipetek AS, Kim Gaarder.

Gaarder mener iPek er verdensledende innen produksjon av rørinspeksjonskameraer og har jobbet med dette siden starten av selskapet 1988. De har over 150 ansatte med avdeling i Tyskland og i Østerrike. iPek er representert i over 40 land over hele verden.

Pipetek AS startet med konsulent- og rådgivningstjenester for VA-bransjen, både nasjonalt og internasjonalt, med fokus på bedrifts- og salgsutvikling, samt markedsføring, innkjøpsrådgivning, produktutvikling og produksjon.

-I 2016 tok vi over agenturet i Norge for lekkasjesøkningsprodukter fra Halma Water Management. Dette medførte at konsulentvirksomheten ble avviklet, til fordel for et mer salgsbasert bedriftskonsept. Siden oppstarten som iPek-forhandler i 2016, har Pipetek AS hatt en positiv markedsutvikling og fornøyde kunder. Vi ser nå frem til å ha en god utvikling fremover i samarbeid med iPek, sier Gaarder.

Medlem i RIN
-For oss er det viktig å være en del av rørinspeksjonsmiløet i Norge. Derfor er et medlemskap i Rørinspeksjon Norge helt naturlig for oss. Her får vi en stemme direkte inn i miljøet. RIN er en åpen forening med dyktige fagfolk som alle søker kompetanse og erfaringsutveksling, mener Gaarder.