Bransje

sep 18, 2020 0

Alle skal komme hjem til middag

På bakgrunn av en rekke arbeidsulykker de siste årene vil Arbeidstilsynet fra 21. september til 9. oktober gjennomføre en tilsynsaksjon med arbeid i tanker, trange rom og røranlegg over hele landet. Tilsynene vil i hovedsak fokusere på forebygging av ulykker, sånn at alle kan komme hjem til middag.
Les mer
sep 10, 2020 0

Derfor Trenger Vannbransjen en Dedikert Konferanse om Innovasjon

LEDER: Vi skriver 2020 og vi har roboter på Mars for å lete etter vann. Det er innovasjon og nye tanker som gjør det mulig. Hvordan vil den norske vannbransje se ut uten innovasjon? Dette er en takk til alle dere som fortsetter å stille spørsmålet: hvorfor gjør vi ikke bare sånn a?
Les mer
sep 04, 2020 0

Vannprisen 2020: – Sægrov er et fyrtårn innen anvendt forskning og undervisning

Les mer
sep 02, 2020 0

Ny Rapport: Graveskader for 800 millioner i året

Den første samfunnsøkonomiske analysen av konsekvensene av graveskader på infrastrukturanlegg i grunnen er nå klar, og viser at graveskadene koster 800 millioner kroner i året. Kun 5% av alle graveskader oppstår i forbindelse med arbeid på vann- og avløpsledninger. Likevel mistenker rapporten at det finnes mørketall.
Les mer
aug 20, 2020 0

Porsgrunn Kommune inngår ny avtale med Olimb Rørfornying

Olimb Rørfornying har blitt tildelt ny rammeavtale med Porsgrunn kommune om rørfornying avløp og går med det inn i sin tredje avtaleperiode på rad i kommunen. Kontrakten ble vunnet i konkurranse med tre andre tilbydere.
Les mer
aug 18, 2020 0

Slik Vil Båsum-selskapene Styrke Seg Gjennom Fusjon

Båsum Boring AS og Båsum Boring Trøndelag AS vil samle ressurser og kompetanse under én felles ledelse fra nyttår 2021. Med hovedaksjonær Kynningsrud Fundamentering AS, heleid datterselskap av Veidekke AS, mener de at grunnmuren er trygg.
Les mer