Hovedside

jul 01, 2021 0

Aarsleff inn i Steg Entreprenør med 51 prosent

Steg Entreprenør AS går inn i det danske storkonsernet Per Aarsleff AS for å sikre en fortsatt utvikling og vekst i et stadig voksende anlegg- og NoDig-marked.  Ved å gå inn med 51 prosent i Steg Entreprenør AS har Per Aarsleff AS sikret seg en ytterligere sterk partner i Norge.
Les mer
jun 30, 2021 0

Nye krav til Norsk Vannstandard ute på høring

Norsk Vann og rådet for Vannstandard arbeider med å utvikle Vannstandard, som skal erstatte de to produktene VA-norm og VA/Miljø-blad. Nå er forslag til krav til utførelse av VA-anlegg ute på åpen høring. RIN-medlemmer er velkommen med sine tilbakemeldinger.
Les mer
jun 25, 2021 0

Pluggkjøring med is har gått under radaren i Norge

Siste Ukeslutt med RIN og SSTT før ferien, der temaet var pluggkjøring med is som et alternativ til tradisjonell pluggkjøring av ledningsnettet, fenget de trettitalls deltakerne. Metoden er lite kjent i Norge, men svenske Pollex er blant selskaper som har benyttet metoden siden 2015.
Les mer
jun 25, 2021 0

Pipelife satser offensivt ved sine fabrikker

Pipelife fortsetter satsingen i Norge og investerer flere titalls millioner ved fabrikkene i Surnadal, Ringebu og Stathelle. Wienerberger AG som eier Pipelife-konsernet satser på kundefokusert vekst.
Les mer
jun 22, 2021 0

Påmeldingen til RINs årsmøte med fagtreff har åpnet!

Nå kan du melde deg på RINs årsmøte med fagtreff. Som RIN-medlem deltar du helt gratis! Også i år gjennomføres treffet digitalt via Teams, hold av 25. august fra kl. 12:00 til 15:35!
Les mer
jun 21, 2021 0

Ukeslutt med RIN og SSTT forteller om pluggrensing med is

Fredag 25.juni kl. 13.30 er det igjen klart for Ukeslutt med RIN og SSTT, og denne gang står pluggrensing på agendaen. Leder for innovasjon i Kaefer Energy, Arve Martinsen, vil fortelle om pluggkjøring med is som et alternativ til tradisjonell pluggkjøring av ledningsnettet.  
Les mer
jun 18, 2021 0

Forberedelsene startet for Hallingtreff-jubileet

Da er de første forberedelsene til Hallingtreff 2022 i gang. Programkomitéen, med lang erfaring i norsk vannbransje, vil gjøre sitt ytterste for å utarbeide et aktuelt og spennende jubileumsprogram, der det igjen blir mulig å invitere til fabrikkbesøk hos Hallingplast AS og fagdager på Vestlia Resort på Geilo.
Les mer
jun 18, 2021 0

Odd Borgestrand tilbake i RIN og SSTT

Många läsare av artiklar och nyheter från SSTT och RIN har säkert noterat att Odd Borgestrand är tillbaka. Hans mångåriga erfarenhet och kompetens från branschen gör honom till en uppskattad förmedlare av information. Kontaktnätet är omfattande och gör så att båda föreningarna har glädje av resultatet.
Les mer
jun 17, 2021 0

Samler vannbransjen til årskonferanse i Bergen

Nå er det mulig å melde seg på til Norsk Vanns årskonferanse, og du kan velge om du vil delta fysisk eller digitalt. Programkomiteen for konferansen i Bergen 6.-8.september håper mange er klare for å møtes ansikt til ansikt.
Les mer