Hovedside

Artikler

jan 17, 2022 0

Norsk Vann stiller opp på VA Messene

I mars er det igjen tid for at Norges ledende VA-produsenter tar turen ut i landet for å møte sine kunder på de regionale VA Messene der det satses på et kompetansehevende seminarprogram med Norsk Vann blant de sentrale aktørene.
Les mer
jan 14, 2022 0

Hundrevis av skade-meldinger etter Gyda

Gjensidige har så langt mottatt rundt 150 bygningsskader etter Gyda. Fredag morgen har Tryg Forsikring fått inn 103 skadesaker i tilknytning til ekstremværet «Gyda». Også forsikringsselskapet If har fått inn rundt 100 skademeldinger.
Les mer
jan 06, 2022 0

Stor frykt for konsekvenser av styrtregn

7 av 10 norske kommuner frykter mer styrtregn vil påvirke kommunen betydelig. Det viser ny undersøkelse som Vestlandsforsking har gjennomført for kommunesektorens interesseorganisasjon, KS.
Les mer
des 22, 2021 0

Hallingtreff-jubileum flyttes til 13. – 15. juni

13. - 15. juni er de nye datoene for 25 årsjubileet til Hallingtreff. Dermed kan de nærmere 300 som allerede har meldt seg på til treffet oppleve Ål og Geilo i vårdrakt som et spennende alternativ til vinterlig prakt.
Les mer
des 21, 2021 0

Det nærmer seg 20 års forprosjekt for vannsenteret

For aktørene i norsk vannbransje kan det arte seg som en tålmodighetsprøve å få realisert Nasjonalt senter for vanninfrastruktur.
Les mer
des 21, 2021 0

Mange konstruktive innspill til testfelt på Ås

En egen prosjekteringsgruppe med representanter for sentrale interessenter i Vannsenteret har utarbeidet et forslag til innhold i trenings- og testfeltet som skal etableres på senterets tomt på Ås.
Les mer
des 16, 2021 0

Grønt lys for Oslos nye vannprosjekt

Oslo Bystyre har gitt grønt lys til del to av vannforsyningsprosjektet i byen., det såkalte stamnettet. Det var NRK som først meldte dette.
Les mer
des 15, 2021 0

Bli med på bestillerkurs i rørinspeksjon

Rørinspeksjon-Norge inviterer onsdag 16.mars til digitalt kurs hvor temaet er bestilling av rørinspeksjon. Kurset tar blant annet for seg bakgrunn for rørinspeksjon, en kort innføring i inspeksjonsrutiner, hvordan man planlegger og bestiller en rørinspeksjon og hvordan man kan bruke resultatene og presentere dem i kartverk.
Les mer
des 09, 2021 0

Her er landets første helelektriske rørinspeksjonsbil

JTR Gruppen, med hovedkontor på Nærbø, har fått overlevert sin første helelektriske rørinspeksjonsbil. Trolig er dette den første bilen i sitt slag i Norge, og daglig leder i JTR Gruppen, Thomas Austbø, legger ikke skjul på at dette er en viktig begivenhet for selskapet.
Les mer