Jobbmarked

Annonser gratis ved å sende din annonse til jobbmarked@rin-norge.no

mar 16, 2020 0

«Vannsenteret» på Ås skal få sin første leder

Nasjonalt senter for vanninfrastruktur AS på Ås har vært under planlegging de siste årene. Planlagt oppstart er i løpet av høsten 2021. Nå søker styret etter senterets første daglige leder – og kravene er harde.
Les mer
mar 16, 2020 0

Nettredaktør / journalist for RIN og SSTT

Rørinspeksjon Norge (RIN) og Scandinavian Society for Trenchless Technology (SSTT) søker nettredaktør/journalist.
Les mer
feb 14, 2018 0

Bli en del av teamet PipelineVision

Les mer
mar 17, 2017 0

Teknisk operatør i Tromsø

Høytrykksvakta AS ble stiftet i 1988 og er idag en av de ledende aktørene innenfor våre fagområde i Tromsø. Selskapet har 16 dyktige medarbeidere. Nå søker selskapet etter teknisk operatør.
Les mer
sep 13, 2016 0

Ledig stilling som kursholder for Rørinspeksjon Norge

Vi har blant RINs medlemmer en enorm kompetanse, og vi opplever at det i RIN er stor interesse for å dele kunnskap og kompetanse med hverandre. Flere av RINs medlemmer bidrar nettopp med det bl.a. ved å være kursholder på RINs operatørkurs, til nå har vi hatt kurs innen rørinspeksjon, spyling, stikkledninger og lekkasjesøk, mens kurs i trykk- og tetthetsprøving står på trappene.

Les mer
aug 29, 2016 0

Tekniske operatører til Olimb Rørfornying AS

08.09.16: Olimb er alltid på jakt etter dyktige medarbeidere. Nå søker vi spesielt tekniske operatører til rørinspeksjon og rørfornying. Dersom du har teknisk forståelse, kan dette være drømmejobben for deg. Vi tror at du:
Les mer
jun 21, 2016 0

VITEK SØKER OPERATØRER

Vitek AS søker flere operatører til sine tjeneste
Les mer
feb 29, 2016 0

Flytte til Norges vakreste og beste by?

Bergen Rørinspeksjon AS er et spesialfirma som driver med kommunaltekniske service innen både privat, så vel som offentlig sektor. Siden 1997 har vi utført tjenester som høytrykksspyling, TV-inspeksjon av rørledninger, samt rørfornying.
Les mer