Aktuelt

Artikler

mar 20, 2023 0

Møt Ståle Andersen Brodahl

Under RINs årsmøte 14. april skal det velges fire kandidater til styret. I vår lille mini-artikkelserie, hvor vi presenterer de fire styremedlemmene som ikke er på valg i år, er vi kommet til Ståle Andersen Brodahl.
Les mer
mar 16, 2023 0

Norsk Vanns fagtreff traff godt

Nytt avløpsdirektiv, rekruttering, vannforsyning og Norsk senter for vanninfrastruktur var blant temaene første dag av Norsk Vanns fagtreff 2023, som pågår nå. To dager fulle av høyaktuelt faglig innhold samlet hele 260 deltakere.
Les mer
mar 15, 2023 0

Nyheter å få

Nytt om RINs kurs, siste nytt fra byggeplassen og nytt om Norsk Vann er blant temaene du kan få med deg digitalt 15. april. Anledningen er RINs digitale årsmøte, den faglige biten er åpen for alle.
Les mer
mar 15, 2023 0

Gledelig resultat for VA-messene

Med 800 besøkende på VA-messen på Gardermoen tidligere denne uken, bIe det et solid løft for messearrangørene VA- og VVS produsentene VVP. Den nye messegeneralen Terje Røising og representanter fra 24 utstillere var svært fornøyd med oppmøtet.
Les mer
mar 14, 2023 0

Til alle potensielle utstillere

RINs årlige fagtreff gjennomføres 23. – 25. august, på hotell Seilet i Molde. Dette er en melding til firma, kommuner og andre som ønsker å delta med utstilling.
Les mer
mar 13, 2023 0

Melding fra Norsk Vann om status på Vannstandarden

Norsk Vann melder om at en stor del av det faglige innholdet i Vannstandarden,  i form av krav og veiledning, har vært klar en stund. Fordi løsningen på et tilfredsstillende nettsted for å presentere krav og veiledning ikke er funnet enda, er den likevel ikke publisert.
Les mer
mar 02, 2023 0

RIN: Lekkasjeprosenten er fortsatt for høy

Rørinspeksjon Norges (RIN) arbeider for å bidra til et offentlig og privat ledningsnett som
etableres, driftes og vedlikeholdes med minst 100-års levetid. Konklusjonen i Riksrevisjonens rapport, knyttet til trygt drikkevann, kom ikke som en overraskelse.
Les mer
mar 01, 2023 0

Møt Trond Alm

Under RINs årsmøte 14. april skal det velges fire kandidater til styret. I vår lille mini-artikkelserie, hvor vi presenterer de fire styremedlemmene som ikke er på valg i år, er vi kommet til Trond Alm!
Les mer
feb 21, 2023 0

Olimb: Nytt rekordår og ny daglig leder

Geir Jensen overtar som ny daglig leder i Olimb Rørfornying AS. Selskapet har hatt en sterk vekst de siste årene, med en rekordomsetning på 380 millioner kroner i fjor.
Les mer