Aktuelt

okt 15, 2021 0

Det lysner for ny sektorlov

Den nye norske regjeringen lover nå at de vil komme med forslag til en sektorlov for vannbransjen.  Det er signaler Norsk Vann setter stor pris på.

 
Les mer
okt 11, 2021 0

SSTT inviterer RIN-medlemmer til årskonferansen 20.oktober

20.oktober arrangerer SSTT sin årskonferanse der hovedtemaet er «Grøftefritt for vårt bærekraftige samfunn». Konferansen blir digital, og leder i RIN, Reidar Kveine skal også fortelle SSTT-folket hva RIN er opptatt av. Frist for påmelding til konferansen er 13.oktober.
Les mer
okt 07, 2021 0

Inviterer til beredskapskonferanse

Norsk Vann inviterer, i samarbeid med Høgskolen Innlandet og VA-yngre, til en nasjonal vannberedskapskonferanse. Det sentrale spørsmålet er hvor bransjen står vi i dag og hva som er hovedutfordringene innen beredskap og krisehåndtering.
Les mer
sep 28, 2021 0

NMBU vil ha rammeavtale på rørfornying

Norges miljø- og biovitenskapelige universitet inviterer nå til konkurranse om rammeavtale på drift og vedlikehold av VA-ledningene på Campus Ås.
Les mer
sep 24, 2021 0

Store forventninger fra RIN til Vannsenteret

Det stilles store forventninger til Nasjonalt senter for vanninfrastruktur både fra RIN og SSTT. Det kom klart fram under foreningenes UKESLUTT fredag.
Les mer
sep 20, 2021 0

Fokus på vannsenteret under Ukeslutt på fredag

Hvordan er framdriften for Nasjonalt senter for vanninfrastruktur på Ås? Kan senteret utgjøre en forskjell når hele verdikjeden er samlet i et felles eierskap?
Les mer
sep 11, 2021 0

Rørinspeksjonsrapport gratis til RIN-medlemmer

Rørinspeksjon Norge har bidratt med et betydelig beløp til Norsk Vann rapport om rørinspeksjon av hovedledninger for vann og avløp. Derfor kan alle RIN-medlemmer laste ned rapporten gratis. Det bekrefter Kjetil Furuberg i Norsk Vann.
Les mer
sep 08, 2021 0

Utfordringer både for små og store i vannbransjen

NORSK VANN ÅRSKONFERANSE 2021: Det er de største kommunene i Norge som er best både på kvalitet og sikkerhet i vannforsyningen. Fortsatt sliter mange kommuner med å oppfylle rensekravene, og vanntapet i det norske ledningsnettet blir nå stipulert til 39 prosent i snitt.  Dette kommer fram i en ny rapport fra Norsk Vann.
Les mer
sep 08, 2021 0

Trondheim best på vann og avløp

NORSK VANN ÅRSKONFERANSE 2021: Trondheim kommune er kåret til årets beste kommune for sine gode og bærekraftige tjenester innen vann og avløp.
Les mer