Aktuelt

Annonser gratis ved å sende din annonse til jobbmarked@rin-norge.no

mar 16, 2020 0

«Vannsenteret» på Ås skal få sin første leder

Nasjonalt senter for vanninfrastruktur AS på Ås har vært under planlegging de siste årene. Planlagt oppstart er i løpet av høsten 2021. Nå søker styret etter senterets første daglige leder – og kravene er harde.
Les mer
mar 12, 2020 0

Bekymret for smitte i rørene

Avløp på den ene siden, vann på den andre. Veien for en eventuell smitte er kort. Rørlegger og rørinspektør Pål Eirik Larsen er bekymret for korona-smitte på jobben. Ber om diskusjon i bransjen. 
Les mer
mar 11, 2020 0

VA-TOUR 2020 avlyses

VA-TOUR 2020 utsettes på ubestemt tid. Dette har arrangørene besluttet i morgentimene i dag. Dermed blir det ingen samling på Hellerudsletta torsdag, og heller ikke i Trondheim 17.mars og Hamar 19.mars.
Les mer
mar 11, 2020 0

Kommunene må takle mer nedbør

60 prosent av norske kommuner mangler kapasitet for å sikre seg mot skader av overvann som følge av et endret nedbørklima.
Les mer
mar 10, 2020 0

Nittedal-skredet under lupen

Hvor godt forberedt er en kommune på en kritisk situasjon? Under fagtreffet til Norsk Vann på Gardermoen ble konsekvensene av de store leirskredet i Nittedal satt under lupen.
Les mer
mar 10, 2020 0

– Blir aldri god nok på beredskap

Norsk vannbransje kan aldri bli god nok på beredskap og krisehåndtering. Derfor satte Norsk Vann et ekstra fokus på kriseledelse, beredskapskommunikasjon og beredskap under dagens fagtreff på Gardermoen.
Les mer
mar 10, 2020 0

Kompis med lokalavisene

Media er opptatt av negative nyheter fra vannbransjen. Det handler om spektakulære ledningsbrudd og oversvømmelser, men vi kan gjøre noe med dette.  
Les mer
mar 04, 2020 0

Innbyggerne er fornøyde med vann- og avløpstjenestene

Nordmenn flest er fornøyd med vann- og avløpstjenestene rundt om i landet. Ni av ti liker det de får av sine kommuner. Men de aner ikke hva de betaler for det, og tilliten er på vei nedover.
Les mer
feb 23, 2020 0

Nytt kurs – RIN skal utdanne egne trykkprøvere

Trykkprøving av ledninger er viktig. Nå setter RIN i gang med egen opplæring av fagfolk som skal utføre trykkprøving, desinfisering og tetthetskontroll. – Grundig opplæring i utstyret som faktisk brukes i dag, sier TD-gruppa.
Les mer