Ukategorisert

Artikler

okt 17, 2022 0

Digitalisering av VA- og VVS-produkter

I midten av september møttes store deler av VA- og VVS-bransjen til et felles møte om digitalisering. Her ble det inngått en avtale om å etablere et felles språk for standardisert og maskinlesbar produktinformasjon.
Les mer
mar 26, 2021 0

RIN og SSTT søker nettredaktør/journalist

Deltidsstilling som nettredaktør for Rørinspeksjon Norge og journalist for Scandinavian Society for Trenchless Technology (SSTT) er nå ledig. De to foreningene samarbeider om en felles medarbeider, og håper på god respons på annonsen som blir lagt ut på finn.no i tillegg til omtale her.
Les mer
jul 30, 2020 0

17 snart 70: I bilen med Dagfinn Gundersen

Han føler seg som en 17-åring og skulle gjerne fortsatt å jobbe. Likevel trer Dagfinn Gundersen fra stillinga si i Drammen kommune etter 52 år. Vi møtte Dagfinn i bilen for et lite blikk tilbake… og fremover.
Les mer
jul 27, 2020 0

For å være skikkelig på, drar Svein Erik fra kontoret.

Det legges ikke rør foran PC-skjermen. Derfor bruker Svein Erik Kjeksrud, byggeleder i Drammen kommune, så mye tid som mulig ute. – Du må være tilstede og du må være skikkelig på.
Les mer
sep 12, 2019 0

Lover full kontroll på ledningsnettet

Det tyske storkonsernet Egeplast benyttet Vanndagene på Vestlandet til å lansere sitt siste tilskudd innen vannsikkerhet, - et PE-rør med 100 prosent lekkasjekontroll.
Les mer
jan 15, 2019 0

Etterlyser kompetanseheving på PE-rør

Nærmere 300 deltakere fra drøyt 100 ulike virksomheter har møtt fram til årets Hallingtreff. Det viser at treffet har opparbeidet seg et godt omdømme over hele Norden. Det 22. treffet i rekken ble innledet med faglig påfyll om plastrørproduksjon i de moderne fabrikklokalene til Hallingplast på Kleivi i Ål.

Les mer
sep 10, 2018 0

Foredrag og årsmøtepapirer på medlemssidene

Foredrag og årmøtepapirer er nå publisert på medlemssidene, les mer for å laste ned dokumentene!
Les mer
jun 11, 2018 0

Rørlegger må ut med 250.000

Forbrukertilsynet mener Rørleggervakta24vvs as ved flere anledninger over en lengre periode har villedet forbrukere, og brutt en rekke bestemmelser i markedsføringsloven og angrerettloven i sin markedsføring gjennom 1881, Google, Gule sider og egen hjemmeside. Nå varsler de en bot på 250.000 kroner.
Les mer
jan 12, 2017 0

Sporhunder etter vannlekkasjer

HALLINGTREFF: Tom-Rune Kaurin arbeider som lekkasjesøker i Bærum kommune, og under Hallingtreff fikk konferansedeltakerne et spennende møte med en sporhund etter vannlekkasjer.
Les mer