- Nasjonalt senter for vanninfrastruktur kan gjøre en forskjell fordi hele verdikjeden er samlet i et felles eierskap. Det er en innovasjon i seg selv, mener daglig leder ved senteret, Sjur Tveite. Han stiller i Ukeslutt på fredag sammen med Einar Melheim.

Fokus på vannsenteret under Ukeslutt på fredag

sep 20, 2021 0

Hvordan er framdriften for Nasjonalt senter for vanninfrastruktur på Ås? Kan senteret utgjøre en forskjell når hele verdikjeden er samlet i et felles eierskap?

Daglig leder i Nasjonalt senter for vanninfrastruktur, Sjur Tveite, avga en situasjonsrapport under Norsk Vanns årskonferanse i Bergen tidligere denne måneden, og nå er det Ukeslutt med RIN og SSTT som er arenaen.  For deg som vil få med deg siste nytt er det bare å bli med på TEAMS-samlingen fredag 24.september kl. 13.30.  Her er linken for gratis deltakelse (som vanlig): : Ukeslutt med RIN og SSTT 24.09.2021 klokka 1330,
Her er det bare å kopiere inn i din egen kalender og delta dersom du har anledning. I tillegg til Sjur Tveite vil også tidligere Norsk Vann direktør Einar Melheim delta. Han har vært aktiv i arbeidet med å realisere senteret.

Under Norsk Vanns årskonferanse
sa Tveite at den praktiske delen er viktig, og senteret skal være en møteplass for ansatte i vannbransjens verdikjede. Han fortalte også at den første totalentreprisen for bygg og utomhusanlegg nå skal ut i markedet.

Ukeslutt med RIN og SSTT
blir dermed en god anledning til å stille spørsmål og komme med innspill til ledelsen ved senteret.
Her kan du lese mer om planene og visjonene for vannsenteret: https://www.rin-norge.no/8764-2/
Senterets egen nettside finner du her: https://vannsenter.no/