Kurs og konferanser

okt 25, 2021 0
Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Årsmøte RIN i Stavern

14. august 2013 - 16. august 2013

Årsmøte RIN i Stavern arrangeres fra 14. – 16. august.

Kurset blir som vanlig på Justissektorens kurs- og øvingssenter (JKØ). Senteret ligger på Fredriksvern Verft, som er et av Norges 10 nasjonale festningsverk.

Programmet for årsmøte og fagdager i regi av RIN er nå klart.  Årsmøtet og temadagene arrangeres i Stavern 14.-16.august.

 

Som vanlig starter treffet ved Justissektorens Kurs- og konferansesenter i Stavern med årsmøte på onsdag kl.18.00. Sakliste og årsmøtepapirer vil bli sendt ut i god tid før årsmøtet.

Årets gjestetaler blir Stortingsrepresentant Anders Anundsen fra Fremskrittspartiet. Han har vært mye i media som leder av Kontroll- og konstitusjonskomiteen i Stortinget.  Etter hilsen fra RIN-leder Finn Jenssen vil Anundsen slippe til i plenumssalen torsdag morgen. RIN har invitert ham med bakgrunn i et forslag fra FrP om tiltak for å bedre infrastrukturen innen drikkevannsforsyning og avløp, og på den måten sette ”de usynlige tjenester” på dagsorden.

I et forslag fra FrP-representanter til Stortinget 17. april ble det pekt på at utgiftene til å opprettholde ledningsnettets funksjon vil øke betydelig kommende år, dersom fornyelsen av VA-nettet fortsatt skal være lavt prioritert.

Her er program og invitasjon til årets treff, samt årsmøtepapirene

Årsmøte 

Saksliste2013

Sak2-2013_Årsberetning

Sak3_2013_Regnskap_Budsjett_Mdlavgift

Sak4_2013_RIN VALG

Detaljer

Start:
14. august 2013
Slutt:
16. august 2013

Sted

Justissektorens
Staverb,