Kurs og konferanser

sep 23, 2021 0
Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Digitalt operatørkurs for private avløpsledninger

mars 18 - mars 19

Rørinspeksjon Norge inviterer til digitalt operatørkurs for private avløpsledninger. Her vil det handle om stikkledninger, bunnledninger og innvendig røropplegg. Det er første gang dette kurset gjennomføres digitalt. Påmeldingsfristen er 1.mars, og kurset avholdes via TEAMS 18.-19.mars

-Det blir ingen store endringer i kursopplegget sammenlignet med de fysiske treffene som er gjennomført tidligere.  Kurset starter kl.08.00 begge dager og  varer fram til kl. 15.30  første dag og avsluttes kl. 13.30 andre dag. Forelesere blir Peer-Christian Nordby, Arnt Olav Holm, Øyvind Holskog og Trond Alm.

De praktiske øvelsene i rapportering, som normalt skjer i plenum, vil bli gjennomført som en digital plenumsrapport. Det betyr at alle kursdeltakerne kan følge med samlet. Foreleserne blir samlet hos Asplan Viak i Drammen denne gangen, forteller kursleder Peer-Christian Nordby.

Han ber alle som skal delta på de digitale kursene om å laste ned kursmateriellet før kursstart. Det blir sendt ut en epost med egen link fra RIN i god tid før kursstart. Det er en fordel om kursdeltakeren gjør seg litt kjent med materiellet, sier Nordby.  Av naturlige grunner blir selve prøveformen og utdeling av operatørbevis litt annerledes, og det vil kursdeltakerne bli orientert om underveis.

Her finner du mer informasjon om kurset og skjema for påmelding. Totalt 20 personer kan delta på dette digitale fagtreffet.

Invitasjon – Operatørkurs private avløpsledninger – mars 2021 (2)

Detaljer

Start:
mars 18
Slutt:
mars 19

Sted

Digitalt
Digitalt

Arrangør

RIN

Her laster du ned filer. Du må være deltaker og ha mottatt passord for nedlasting.