Kurs og konferanser

Dette er kurs og etterutdanning i regi av RIN:
  • Spyling avløp hovedledninger
  • Rørinspeksjon hovedledninger
  • Operatørkurs - Grunnkurs i rørinspeksjon
  • Operatørkurs – Oppgraderingskurs i rørinspeksjon
  • Bestillerkurs i rørinspeksjon
  • Private avløpsledninger; stikkledninger-, bunnledninger, innvendig røropplegg
  • Lekkasjekontroll og trasésøk Kurs 1 – Praktisk orientert Kurs 2 - Teori
  • Kvalitetssikring av ny VA-anlegg; Trykkprøving, tetthetsprøving (under utarbeidelse)
I utgangspunktet ønsker vi å gjennomføre våre kurs med fysisk oppmøte men digitale kurs kan også vurderes. Våre kurs blir fortløpende annonsert på vår nettside. Ønsker du et kurs, meld det inn til oss: post@rin-norge.no  
jan 11, 2016 0
Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Fagdager og årsmøte i Tromsø

23. august 2017 - 25. august 2017

Rørinspeksjon Norges årsmøte og fagdager 2017 legges til Tromsø 23.-25.august. Dermed blir årsmøtet endelig lagt til Nord-Norge, og dette blir en unik mulighet til å få med seg alt den nordlige landsdelen har å by på.

Programmet for årsmøtet og fagdagene i Tromsø er nå klart, og her kommer invitasjon og skjema for påmelding. Legg merke til at påmeldingsfristen er satt til 14.juli.
Samlingen i Tromsø starter onsdag 23.august kl. 16.30 med registrering og innsjekking. Årsmøtet starter kl. 18.00 samme kveld, og alt foregår på Scandic Ishavshotell.

Fagdag i plenum og grupper
Torsdag er fagdagen i Tromsø. Etter frokost starter den i plenum der VA-sjef i Tromsø kommune, Geir Helø, ønsker velkommen. Det blir presentasjon av det nye RIN-styret og deretter to spennende foredrag med fokus på HMS og vakuumtesting av den såkalte bayerske modellen. Det blir også en egen demo utenfor hotellet som viser hvilket undertrykk som kan ødelegge rør.
Etter lunch og utstillingsvandring får vi høre om erfaringer med Pipe-inspector kjøring i Drammen før fokuset igjen rettes mot helse og eksponering av helseforebyggende tiltak ved håndtering av avløpsvann. Det er utgitt en eget rapport om dette. Plenumssamlingen avsluttes med tanker omkring verdien av å være aktiv i forhold til HMS.
Resten av dagen er satt av til de ulike faggruppene som arrangerer sine temadager. Her viser vi til det spesifiserte programmet som dere kan laste ned.
Fagdagen avsluttes med en hyggelig festmiddag og trivelig prat ut i de sene nattetimer. Sola går som kjent ikke ned i Tromsø på sommeren, og vi håper det fortatt er sommer i Nordens Paris under RIN-dagene i byen.

Program fredag
Fredag er det også faglige samlinger i plenum. Det starter som vanlig med oppsummering av temadagen ved de enkelte gruppelederne før Norsk Vanns representanter orienterer om revisjon av Norvar-rapport 145/2005 og generell oppdatering ellers.
Det blir også et foredrag fra Ulefos as om samhandling i bransjen før vertsbyen legger fram sine ønsker for hvordan en rørinspektør skal utføre sitt oppdrag innen de ulike fagområdene.

 

Tromsø og Scandic Ishavshotell
Her kan vi bo rett på kaia i Tromsø, Nordens Paris, og nyt den flotte utsikten fra hotellet. Vi kommer litt for sent til å oppleve midnattsola, men august er også en fin måned i nord.  Uansett blir det nok fersk sjømat, om det er sol eller regn.
Hotellet har konferansefasiliteter med kapasitet for opptil 450 deltakere og vil skreddersy gode fasiliteter for våre fagdager og årsmøte, lover RIN-leder Peer Christian Nordby.
Hotellet skriver på sine nettsider at de er stolte av å kunne tilby en frokostbuffet som er blant landets beste, og som kom på tredjeplass i Norges Beste Hotellfrokost av Twinings. Hotellet har gratis WiFi.
Scandic Ishavshotel ligger kun 50 meter fra Hurtigruten, seks kilometer fra flyplassen og fire minutter til Polarmuseet. I Tromsø kan du også oppleve hvalsafari, besøk i Ishavskatedralen og noen velkjente utesteder. Søringer som ønsker å oppleve Tromsø vil få et godt tilbud av hotellet dersom de ønsker å forlenge oppholdet i byen.

 

Se nyhetsartikkel for påmelding

Detaljer

Start:
23. august 2017
Slutt:
25. august 2017

Sted

Scandic Ishavshotell, Tromsø
Fredrik Langes gate 2,
Tromsø, 9008 Norge
+ Google-kart
Telefon:
77 66 64 00