Kurs og konferanser

okt 17, 2021 0
Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Infrastrukturdagene

24. mai 2016 - 25. mai 2016

For syvende året på rad har Tekna gleden av å ønske deg velkommen til Infrastrukturdagene.
Årets konferanse setter søkelys på det grønne skiftet og den påfølgende omstillingen i offentlig og privat sektor.
Innovasjon, teknologiutvikling og nye måter å jobbe på blir vesentlige faktorer som må tas hensyn til for å sørge for den bærekraftige utviklingen det grønne skiftet krever. Ingen kan unndra seg omstillingen. Næringslivet og offentlig sektor vil hver for seg og samlet spille en kraftfull rolle.

Myndighetene må på sin side sørge for rammevilkår som sikrer investeringer i fremtidsrettet infrastruktur, og som slik legger til rette for smartsamfunnet.

Hvem kommer?
På konferansen møter du ledende aktører som gir deg innblikk i utfordringene infrastrukturen står overfor og innsikt i løsningene som finnes.

Etter at kommunalråden i Stavanger har ønsket velkommen vil samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen, adm.dir. Berit Svendsen i Telenor Norge AS og adm.dir. Ingrid Dahl Hovland i Nye Veger AS holde de innledende foredragene.

Det øvrige programmet inneholder en spennende kombinasjon av samfunnspolitiske betraktninger, kompetansebehov og konkrete prosjekter – store som små.

Konferansen avsluttes med en befaring til Ryfast.

Målgruppe

Konferansen retter seg mot deg som eier, planlegger og bygger ulike typer infrastruktur i Norge – offentlige så vel som private – innenfor områdene vei, jernbane, øvrige samferdselsanlegg, vann, avløp, overvann, fjernvarme, kraft, elektronisk kommunikasjon, gass og bossug.

Velkommen til interessante og lærerike dager i Stavanger!

Sted

Clarion Hotel Stavanger
Arne Rettedals gate 14
Stavanger, 4008 Norge
+ Google-kart