Kurs og konferanser

Dette er kurs og etterutdanning i regi av RIN:
  • Spyling avløp hovedledninger
  • Rørinspeksjon hovedledninger
  • Operatørkurs - Grunnkurs i rørinspeksjon
  • Operatørkurs – Oppgraderingskurs i rørinspeksjon
  • Bestillerkurs i rørinspeksjon
  • Private avløpsledninger; stikkledninger-, bunnledninger, innvendig røropplegg
  • Lekkasjekontroll og trasésøk Kurs 1 – Praktisk orientert Kurs 2 - Teori
  • Kvalitetssikring av ny VA-anlegg; Trykkprøving, tetthetsprøving (under utarbeidelse)
I utgangspunktet ønsker vi å gjennomføre våre kurs med fysisk oppmøte men digitale kurs kan også vurderes. Våre kurs blir fortløpende annonsert på vår nettside. Ønsker du et kurs, meld det inn til oss: post@rin-norge.no  
jan 11, 2016 0
Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Kurs i rørinspeksjon

13. juni 2017 - 14. juni 2017

Etter en del forespørsler kan RIN invitere til et nytt kurs i rørinspeksjon med videokamera på hovedledninger. Det har vært stor interesse for dette kurset, og derfor blir det kurs 13. – 14. juni 2017 på Garder kurs og konferansesenter.

Det er satt av 30 plasser på kurset, så her kan det lønne seg å være kjapp på «avtrekkeren», sier Jonny Undersaker, som forbereder kurset i regi av RIN og Norsk Vann. Han minner om at de som allerede har operatørbevis kan fornye dette uten å gå på kurset på nytt. En slik fornyelse koster 400,- kroner. Påmeldingsfristen for kurset er satt til 20.mai, og her gjelder altså førstemann til mølla.Rørinspeksjon-Norge (RIN) er ansvarlig kursarrangør. Kurset arrangeres i samarbeid mellom RIN og Norsk Vann BA.

Formål og innhold i kurset:
Kurset tar for seg grunnleggende tekniske og praktiske forhold ved rørinspeksjon av trykkløse avløpssystemer (hovedledninger – kummer). Trening i observasjon og rapportering av rørinspeksjon iht. NORVAR-rapport 145/2005 har hovedfokus. Det legges også vekt på HMS, bestillingsrutiner / dialog med oppdragsgiver, samordning med spyling / rengjøring og kommunale ledningskart.

Målgruppe for kurset er:
 Operatører som utfører rørinspeksjon
 Bestillere / rådgivende ingeniører / forsikringsselskaper som ønsker å øke sin kompetanse ifm planlegging og tilrettelegging av denne typen arbeid.

Kursbevis og operatørbevis:
Alle kursdeltakere får utstedt kursbevis. Rørinspeksjonsoperatører som kan dokumentere 6 måneders relevant praksis, vil i tillegg kunne få utstedt operatørbevis i rørinspeksjon.

Last ned program og påmeldingsskjema her: Invitasjon og påmelding til operatørkurs rørinsp juni 2017

Detaljer

Start:
13. juni 2017
Slutt:
14. juni 2017

Arrangør

RIN

Sted

Garder kurs- og konferansesenter
Sogndalsvegen 3
Gardermoen, Norge
+ Google-kart