Kurs og konferanser

okt 17, 2021 0
Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Nordisk Drikkevannskonferanse

11. juni 2018 - 13. juni 2018

Nordisk Drikkevannskonferanse arrangeres av Nordiwa i Oslo 11.-13.juni på Radisson Blu Scandinavia Hotel. Eldre- og folkehelseminister, Åse Michaelsen, har takket ja til å åpne drikkevannskonferansen 2018.

Faglig program

Det varierte programmet er basert på mer enn 110 abstracts fra forskere, kommuner, konsulenter og offentlige myndigheter. I tillegg har programkomiteen invitert foredragsholdere til å snakke om kommende utfordringer vi står overfor. På konferansen vil det også foregå workshops, hvor målet er å løse aktuelle problemstillinger og emner som krever grundig diskusjon, i kombinasjon med kunnskapsdeling og erfaring fra forskjellige land.

Sosialt program 

I tillegg til det omfattende faglige programmet er det lagt opp til sosiale møteplasser. Det vil bli arrangert mottakelse på Oslo Rådhus på kvelden mandag 11. juni. Videre er det tilbud om å delta på en guidet gåtur på ettermiddagen tirsdag 12. juni, som ender opp på restaurant Gamle Logen, hvor konferansemiddagen vil finne sted.

Teknisk befaring

Siste konferansedag arrangeres en teknisk befaring til Nedre Romerike Vannverk (NRV), hvor det vil bli befaring på anlegget. NRV er det største vannverket i Norge med en elv som vannkilde, og her vil utfordringer knyttet til dette bli presentert.

Les mer om konferansen, og se det fullstendige programmet her 

 

Detaljer

Start:
11. juni 2018
Slutt:
13. juni 2018

Sted

Radisson Blu Scandinavia Hotel
Holbergsgt. 30
Oslo, 0166
+ Google-kart