Kurs og konferanser

okt 25, 2021 0
Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Norsk Vann Fagtreff

6. februar 2018 - 7. februar 2018

Norsk Vann arrangerer fagtreff 6.–7. februar 2018 på Thon Hotel Oslo Airport. Har du husket å melde deg på? Fristen utløp 31. januar, sjekk om det er ledige plasser!

Vårens fagdager går over 2 dager. Første dag er felles for alle deltagere, mens dag 2 er delt i 2 paralleller. For å optimalisere utbyttet og gjøre det så oversiktlig som mulig har alle parallellene felles pauser og felles lunsj. Slik kan du “shoppe” mellom de ulike parallellene på dag 2 og få et godt faglig utbytte. Fristen for å melde seg på er 31. januar!

Dag 1, felles

På fagtreffets første dag vil vi fokusere på hvordan vannbransjens store investeringsbehov kan møtes gjennom klok forvaltning av verdiene. Du vil få høre mer om bærekraftig lekkasjenivå, bærekraftig organisering og om Asker kommunes satsing på å få bort fremmedvannet.

Dag 2, parallell avløp

Det store temaet for dagen er bærekraftig avløp, hvor det presenteres flere eksempler på hvordan kommuner og interkommunale selskaper jobber med bærekraft i ulike fasetter, eksempelvis hovedplanlegging og planlegging for å redusere urban flom og planlegging av framtidig anlegg.

Dag 2, parallell vann

Her tar vi for oss informasjonssikkerhet og sikring av vannverk mot tilsiktede, uønskede hendelser. Spørsmål som “Hvordan komme frem til hva som er tilstrekkelig nivå for fysisk sikring?” og “Hva er utfordringene knyttet til informasjonssikkerhet fremover for vann- og avløpssektoren?” blir belyst og diskutert.

Arrangør

Norsk Vann

Sted

Thon Hotell Oslo Airport
Balder alle 2
Gardermoen, 2060
+ Google-kart