Kurs og konferanser

okt 25, 2021 0
Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Norsk Vanns fagtreff 20-21.oktober

20. oktober 2015 - 21. oktober 2015

Norsk Vann skriver på sine nettsider:

På dag 1 tar vi for oss de nyeste vannbehandlingsrapportene fra Norsk Vann, og aktuelle erfaringer fra anlegg og prosjekter. Stikkord for parallell A: planlegging og dimensjonering av vannbehandlingsanlegg, erfaringer fra Harstad VBA og nye Flåte VBA, vannkvalitet på ledningsnett og beleggdannelse – presentasjon av resultater fra undersøkelser i flere vannverk, oppsummering av Norsk Vanns ozon-biofilter prosjekt, gjennomgang av revisjonen av god desinfeksjonspraksis – nå MBA, inkludert erfaringer fra Lillesand kommune. Avslutningsvis får vi resultater fra et svensk prosjekt hvor sammenheng mellom barrierehøyde og sykdomsforekomst er vurdert.

SSTT gir deg en grundig gjennomgang av gravefrie løsninger i parallell B. Først gis det en oppskrift på hvordan finne ledningene som bør skiftes ut. Metoder for redusert graving blir deretter grundig behandlet. Strømpeforing og PE-rør som siste tema gir deg en solid ballast for å kunne vurdere denne typen tiltak og kontrollere arbeidet.

Dag 2 er viet et ønske om i enda større grad å skape en arena for erfaringsutveksling hvor alle deltar aktivt. Parallell A er et forum for drift av koaguleringsanlegg. Innleggene er fokusert på deling av kunnskap og erfaring fra drift, og det er satt av god tid til diskusjon og spørsmål.

Workshop om vannforbruk er en del av et pågående Norsk Vann prosjekt, og starter med å gi et bilde av og de harde fakta om vannforbruket. Deretter diskuteres muligheter for å få oversikt over vannforbruket, om lekkasjer og trykkreduksjon og utfordringer ved storbyforsyning. Parallellen avsluttes med god tid til debatt og dialog, og kanskje en konklusjon på hvor vannet egentlig finner veien?

Velkommen!

Program og påmelding legges ut tirsdag 25. august på Norsk Vann sine nettsider

Detaljer

Start:
20. oktober 2015
Slutt:
21. oktober 2015

Sted

Clarion Hotell Oslo Airport
Hans Gaardervei 15
Gardermoen, Norge
+ Google-kart