Kurs og konferanser

okt 17, 2021 0
Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Operatørkurs med fokus på private avløpsledninger

9. september 2019 - 10. september 2019

9. og 10. september 2019 arrangerer Rørinspeksjon Norge igjen operatørkurs med fokus på private avløpsledninger. Frist for påmelding er 9. august og det er først til mølla som gjelder. Kurset avholdes på Scandic Oslo Airport Hotell på Gardermoen.

Kurset retter seg i første rekke mot operatører som arbeider med kvalitetskontroll av private vann-/avløpsledninger. Kurset vil også være nyttig for Borettslag, boligsameier og andre private ledningseiere, kommunale saksbehandlere for private stikkledninger, VVS- og VA-rådgivere, rørleggere og entreprenører og representanter for forsikring og taksering.
Kursansvarlig er RIN-leder Peer-Christian Nordby i Olimb Rørfornying AS, og med seg som forelesere har han også denne gang rutinerte fagfolk som Morten Trevland, Mortens Rørinspeksjon AS, lekkasjelytteren Arnt Olav Holm, spyle-eksperten Trond Alm og driftsleder for rørfornying i Norva24 Sørmiljø, Øyvind Holskog. Det er andre gang kurset avholdes i regi av RIN.  Det første kurset ble arrangert i februar i år, med 25 deltakere.
-I utgangspunktet er det plass til 20 deltakere, men dersom det er behov for flere plasser kan vi nok ordne inntil 25 plasser også denne gangen, sier Nordby.

Mer omtale av kurset her:

Detaljer

Start:
9. september 2019
Slutt:
10. september 2019