Kurs og konferanser

okt 17, 2021 0
Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Oppgraderingskurs i rørinspeksjon hovedledninger

mars 17

Rørinspeksjon Norge inviterer til digitalt operatørkurs i rørinspeksjon med videokamera på hovedledninger. Kurset avholdes via TEAMS-plattformen onsdag 17.mars og det er plass til 20 deltakere. Påmeldingsfristen er satt til 1.mars.

Det er første gang dette kurset gjennomføres digitalt, og kursleder Hans Jørgen Haugen ser fram til å teste ut denne kursformen.
-Det blir nok litt uvant både for oss som skal arrangere kurset og for våre kursdeltakere, men innholdsmessig vil det ikke bli store endringer sammenlignet med et fysisk treff, sier han. I tillegg til Hans Jørgen Haugen bidrar også Peer-Christian Nordby i dette kurset som går over èn dag, med start kl. 08.00 og avslutning kl. 15.00. Det er lagt inn gode pauser underveis. Kurset avsluttes med en prøve, der hver enkelt må bekrefte at de har fått med seg innholdet i dagens kurs.

Alle som skal delta på de digitale kursene må laste ned kursmateriellet før kursstart. Det blir sendt ut en epost med egen link fra RIN i god tid før kursstart. Det er en fordel om kursdeltakeren gjør seg litt kjent med materiellet
Det er viktig å merke seg at kopi av operatørbevis og bekreftelse på utført rørinspeksjon de siste seks månedene må sendes inn sammen med et portrettbilde. Alt dette sendes inn sammen med påmeldingen.

Her finner du mer informasjon om kurset og skjema for påmelding. Totalt 20 personer kan delta på dette digitale fagtreffet.
Invitasjon og påmelding til oppgraderingskurs rørinsp mars 2021 (1)

Detaljer

Dato:
mars 17

Arrangør

RIN

Sted

Digitalt
Digitalt + Google-kart

Her laster du ned filer. Du må være deltaker og ha mottatt passord for nedlasting.