Kurs og konferanser

okt 28, 2021 0
Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

AVLYST! Oppgraderingskurs i rørinspeksjon med kamera på hovedledninger

12. november 2020

Som en følge av ytterligere innstramninger fra regjeringen 05.11.20 har vi besluttet å avlyse dette kurset. Dette har styret kommet frem til etter en totalvurdering. Les skrivet fra styret i RIN her

——

Rørinspeksjon Norge (RIN) er ansvarlig kursarrangør. Kurset arrangeres i samarbeid mellom RIN og Norsk Vann BA.

Formål og innhold i kurset

Formålet med kurset er å oppgradere aktive operatører til å rapportere rørinspeksjon av hovedledninger for vann og avløp iht Norsk Vann rapport 234/2018. Kurset gir en teoretisk gjennomgang av hva som er nytt i forhold til Norsk Vann rapport 145/2005. Fokus vil være på rapportering fra avløpsledninger, ikke vannledninger. Akseptkriterier for vurdering av nye og nyrenoverte avløpsledninger ved rørinspeksjon gjennomgås.

NB! Foredragene vil kunne lastes ned i forbindelse med kurset. Man må m.a.o laste ned og ta med egen PC, evt. skrive ut om man ønsker å ha tilgang til foredragene under kursets gjennomføring. Det er derfor viktig med tydelige epost-adresser til deltakere ved påmelding for å få tilgang til kursdokumentene.

Målgruppe for kurset er

Operatører som utfører rørinspeksjon og har operatørbevis utstedt av RIN og Norsk Vann BA. Deltakere må ved påmelding dokumentere at de har operatørbevis og har gjennomført rørinspeksjoner de siste 6 måneder. Dette gjøres ved å sende inn kopi av bevis og bekreftelse på aktivitet fra arbeidsgiver.

Fornyet operatørbevis

Alle kursdeltakere som gjennomfører hele kurset og viser brukbar faglig forståelse ved avsluttende prøve, vil få utstedt nytt operatørbevis.

Rapporteringsprogram og ledningskartverk

Rapportering iht Norsk Vann rapport 234/2018 benyttes i WinCan versjon VX (ikke versjon 8). Dette antas å skje i løpet av 2019. Ledningskartverk- programmene for bestilling og lagring av rørinspeksjonsdata oppdateres ift dette. Programmene vil inneholde en ny beregning av skadepoeng for klassifisering av avløpsledninger etter tiltaksbehov.

Kursavgift

Kursavgiften inkluderer lunsj, kaffepause, kursdokumentasjon og utstedelse av kursbevis og operatørbevis. Rørinspeksjon Norge forbeholder seg retten til å avlyse kurset ved for få påmeldte deltakere, og er ikke ansvarlig for evt. kostnader deltakerne måtte ha for utlegg av flybilletter etc. Overnatting er ikke inkludert i kursavgiften, men tilknytningsdøgn ifm kurset kan eventuelt bookes / betales av deltakerne selv.

5.000,- kr pr deltaker for RIN-medlemmer
6.000,- kr pr deltaker for ikke-medlemmer

Påmeldingen er bindende. Ved manglende fremmøte faktureres full deltakeravgift. Til info. er det satt av 20 plasser på kurset, og det er prinsippet «første mann til mølla…» som gjelder.

Gjennomføring / Deltakelse bekreftes pr. mail etter at påmeldingsfristen har gått ut.

Frist og Påmelding

Påmelding: Pr.e-post: post@rin-norge.no
Frist for påmelding er 12.oktober

Invitasjon og påmelding til oppgraderingskurs rørinsp 11-2020

 

Detaljer

Dato:
12. november 2020
Arrangement Tags:

Sted

Hotellvegen, 2060 Gardermoen
Hotellvegen
Gardermoen, 2060 Norge
+ Google-kart

Her laster du ned filer. Du må være deltaker og ha mottatt passord for nedlasting.