Kurs og konferanser

okt 28, 2021 0
Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

RIN kurs i rørinspeksjon og spyling

4. juni 2013 @ 08:00 - 6. juni 2013 @ 17:00

11.03.13: Rørinspeksjon Norge oppfyller medlemmenes ønske om et nytt operatørkurs i spyling og rørinspeksjon. Interesserte kursdeltakere må dermed sette av 4.-6.juni, og sikte inn mot fine dager på Clarion Hotell Oslo Airport, Gardermoen.

Invitasjon og påmelding til spylekurs juni 2013 Invitasjon og påmelding til operatørkurs rørinsp juni 2013

Kurset bør være godt kjent for de fleste RIN-operatørene. En rekke operatører er allerede forhåndspåmeldt, opplyser Martina Bergh Svedahl i RIN-sekretæriatet. Derfor er det viktig at dere som ønsker å delta på kurset nå sender inn påmelding til post@rin-norge.no. Dersom det skulle bli stor pågang vil RIN ta sikte på et tilsvarende kurs til høsten.

 

Revidert kompendium

Faggruppa for spyling og rørinspeksjon arbeider med revidering av kurs-kompendiet, og dermed blir det noen forbedringer og justeringer i forhold til tidligere kurs, lover leder av gruppa, Peer-Christian Nordby.

 

Kurset fra 4-6.juni er lagt til Clarion Hotell Oslo Airport, Gardermoen. (Altså ikke Drammen som tidligere opplyst) Foredragsholdere blir RINs egne eksperter på området. Blant foredragsholderne vil dere møte RIN-leder Finn Jenssen og leder for RIN-gruppa for Spyling, Rørinspeksjon og Stikkledninger.

 

Har du spørsmål angående kurset kan du sende en epost til jonny.undersaker@asplanviak.no.

 

Detaljer

Start:
4. juni 2013 @ 08:00
Slutt:
6. juni 2013 @ 17:00

Sted

Clarion Hotell Oslo Airport
Hans Gaardervei 15
Gardermoen, Norge