Kurs og konferanser

okt 25, 2021 0
Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Rørinspektører kurses i Drammen

27. oktober 2015 - 29. oktober 2015

08.09.15: Rørinspeksjon Norge i samarbeid med Norsk Vann inviterer til kurs i rørinspeksjon med kamera på hovedledninger i Drammen 27.-29.oktober. Kurset holdes på Ambassadeur hotell og har plass til 25 deltakere.

Foredragsholdere på kurset er Finn Jenssen, Gunnar Mosevoll, Frode Sandøy, Oluf Simonsen, Steinar Nilo, Peer-Christian Nordby, Bjørn Christoffersen og Arve Hansen.
Det er satt av god tid til innføring i den nordiske inspeksjonsmalen med innspill på system og struktur, observasjoner og gradering og rapportering. Det blir en rekke eksempler fra en rørinspektørs hverdag og gjennomgang av metoder for tilstandsvurdering av avløpsnettet.
Under kurset blir det trening i observasjon og rapportering og det hele avsluttes med en eksamen og kursevaluering.

Formål og innhold i kurset:
Kurset tar for seg grunnleggende tekniske og praktiske forhold ved rørinspeksjon av trykkløse avløpssystemer (hovedledninger – kummer). Trening i observasjon og rapportering av rørinspeksjon iht. NORVAR-rapport 145/2005 har hovedfokus. Det legges også vekt på HMS, bestillingsrutiner / dialog med oppdragsgiver, samordning med spyling / rengjøring og kommunale ledningskart.

Målgruppe for kurset er:
Operatører som utfører rørinspeksjon
Bestillere / rådgivende ingeniører / forsikringsselskaper som ønsker å øke sin kompetanse ifm planlegging og tilrettelegging av denne typen arbeid.

Kursbevis og operatørbevis:
Alle kursdeltakere får utstedt kursbevis. Rørinspeksjonsoperatører som kan dokumentere 6 måneders relevant praksis, vil i tillegg kunne få utstedt operatørbevis i rørinspeksjon.
Påmeldingsfrist: 27.09.2015

Invitasjon og påmelding til operatørkurs rørinsp okt 2015

Detaljer

Start:
27. oktober 2015
Slutt:
29. oktober 2015

Arrangør

RIN

Sted

FIRST HOTEL AMBASSADEUR
Strømsø Torg 7
Drammen, 3044
+ Google-kart