Kurs og konferanser

sep 23, 2021 0
Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Spylekurs avløp hovedledninger

18. mars 2019 - 19. mars 2019

Rørinspeksjon Norge inviterer til spylekurs avløp for hovedledninger. Kurset arrangeres på Garder kurs og konferansesenter på Gardermoen 18.-19.mars. Påmeldingsfristen er satt til 18.februar. Første dag av kurset blir felles med deltakere på kurset i rørinspeksjon for hovedledninger.

Kurset arrangeres i samarbeid mellom RIN og Norsk Vann BA. Kurset tar for seg grunnleggende tekniske og praktiske forhold ved høytrykkspyling av trykkløse avløpsledninger.  Det legges også vekt på HMS, bestillingsrutiner / dialog med oppdragsgiver og kommunale ledningskart.
Målgruppe for kurset er: Driftspersonell og driftsansvarlig i kommunene og hos andre ledningseiere. Private firma som utfører spyletjenester, bestillere / rådgivende ingeniører / forsikringsselskaper som ønsker å øke sin kompetanse i forbindelse med planlegging og tilrettelegging av denne typen arbeid.

Kursbevis og operatørbevis: Alle kursdeltakere får utstedt kursbevis.  Operatører som kan dokumentere 6 måneders relevant praksis, vil i tillegg kunne få utstedt operatørbevis i avløpsspyling.

Her er program og påmelding for kurset: Invitasjon og påmelding til spylekurs mars 2019

Detaljer

Start:
18. mars 2019
Slutt:
19. mars 2019

Sted

Garder kurs- og konferansesenter
Sogndalsvegen 3
Gardermoen, Norge
+ Google-kart