Endelig kan man møtes igjen også på en Norsk Vann konferanse, hente inspirasjon og dele erfaringer, som her fra 2019-konferansen i Porsgrunn.

Ledige plasser på Norsk Vanns årskonferanse i Bergen

aug 30, 2021 0

Norsk Vanns årskonferanse er rett rundt hjørnet, og det er fortsatt mulig å melde seg på til konferansen. Registreringen lukkes 31.august. Konferansen arrangeres fra kvelden 6. september til 8. september på Scandic Flesland Airport Hotel i Bergen.

Norsk Vanns årskonferanse er årets viktigste møteplass for alle som er opptatt av vannfaget og vannbransjens rammebetingelser og utvikling. Her vil du bli oppdatert på siste nytt, og du kan utveksle ideer og erfaringer med kollegaer fra hele landet. I år legges det opp til en kombinert løsning, hvor deler av konferansen vil streames, slik at de som ønsker det kan delta digitalt.

Målgrupper
Årskonferansen er for ansatte i kommuner, selskaper, foretak, driftsassistanser og samvirker, som jobber med vann- og avløpstjenestene, plan- og byggesak, forvaltning osv., ansatte hos rådgivende ingeniører, leverandører, forskningsinstitutter, undervisningsinstitusjoner mv., folkevalgte med ansvar og interesse for teknisk sektor og styremedlemmer i selskaper og ansatte hos statlige myndigheter og fylkeskommuner med ansvar innen vannbransjen.

Praktisk info
Deltakeravgift for ulike elementer i konferansen framgår av påmeldingsskjemaet. Faktura for deltakelse vil bli sendt fra Norsk Vann. Booking av overnatting til årskonferansen gjøres av den enkelte, med egen kode som du oppgir til hotellet. Denne koden er BVAN060921. Telefonnummer til hotellet er 5514 0300. Du kan også booke via epost eller på web. Merk at hotellet ikke garanterer rom, og da er de fornuftig å ringe hotellet direkte. Det er flere alternativer i rimelig avstand fra konferansehotellet.

For program og påmelding gå til Norsk Vann sin nettside: HER