Vegard Brubakken (t.v.) leder Olimbs nye avdelingskontor i Grenland. Med seg på laget har han blant andre salgsleder Hans Edvard Lunde. Foto: Olimb Rørfornying AS

Olimb vil rørfornye Grenland

aug 22, 2018 0

Olimb Rørfornying etablerer nå avdelingskontor i Grenland.Selskapet mener etterspørselen i det private markedet i denne regionen er stort nok til at Olimb nå etablerer sitt tredje avdelingskontor i tillegg til Bergen og Trondheim. Hovedkontoret ligger i Råde.

På sine nettsider skriver Olimb at en rørfornyingsavdeling er under oppbygging i Porsgrunn/Skien. Derfra skal de tilby rørinspeksjon og rørfornying på private avløpsledninger tilknyttet eneboliger, borettslag, sameier og næringsbygg.

-Sammen med «moderavdelingene» i Råde skal Grenlandsavdelingen bidra til at Olimb enda bedre kan dekke den store etterspørselen etter privat rørfornying, skriver kommunikasjonssjef Irene Fossen i Olimb Rørfornying.

Olimb Rørfornying har i flere år samarbeidet tett med Nytt Rør AS i Stathelle gjennom Rørfornying Norge. Rørfornying Norge-sammenslutningen er nå oppløst, og Olimb velger dermed å gå inn med egen avdeling i samme område som Nytt Rør AS.

Fra før har Olimb Rørfornying tilsvarende avdelingskontorer i Trondheim og Bergen som utfører rørfornying på private bygg og boliger i henholdsvis Midt-Norge og på Vestlandet.

Ung, erfaren «duo»
Medarbeiderne ved den nyopprettede avdelingen i Grenland er nyansatte. Avdelingsleder Vegard Brubakken (27) og salgsleder Hans Edvard Lunde (32) har jobbet side ved side de siste årene og gleder seg til å ta fatt på nye rørfornyingsoppdrag sammen under Olimb-logo, skriver Olimb videre på sine nettsider .

Vegard Brubakken er utdannet rørlegger med ledererfaring fra rørfornyingsbransjen, mens Hans Lunde er selger og prosjektleder med mye operativ erfaring fra både rørinspeksjon og rørfornying.

Riktig tidspunkt
Daglig leder i Olimb Rørfornying AS, Roar Haugland, sier at han mener det er et godt tidspunkt for å etablere egen avdeling på vestsiden av Oslofjorden . Han opplyser at  den største økningen er på henvendelser fra borettslag og sameier som er mer enn førti år gamle, og disse er det mange av i Norge! Behovet for rehabilitering av røranlegget er i mange tilfeller skrikende, og med avdelingen i Grenland vil vi kunne hjelpe enda flere – og raskere – i de østlige og sørlige fylkene, lover Haugland.