Rørinspeksjon Norge

Vi arbeider for et trygt og godt ledningsnett i Norge

Aktuelt

mar 24, 2023 0

Behov for rørinspeksjonsbil?

På vegne av et av RINs medlemmer: Trenger du rørinnspeksjonsbil? Her er lenken til en brukt Sprinter, fullt innredet og med mye utstyr!
Les mer
mar 20, 2023 0

Møt Ståle Andersen Brodahl

Under RINs årsmøte 14. april skal det velges fire kandidater til styret. I vår lille mini-artikkelserie, hvor vi presenterer de fire styremedlemmene som ikke er på valg i år, er vi kommet til Ståle Andersen Brodahl.
Les mer
mar 16, 2023 0

Norsk Vanns fagtreff traff godt

Nytt avløpsdirektiv, rekruttering, vannforsyning og Norsk senter for vanninfrastruktur var blant temaene første dag av Norsk Vanns fagtreff 2023, som pågår nå. To dager fulle av høyaktuelt faglig innhold samlet hele 260 deltakere.
Les mer
mar 15, 2023 0

Nyheter å få

Nytt om RINs kurs, siste nytt fra byggeplassen og nytt om Norsk Vann er blant temaene du kan få med deg digitalt 15. april. Anledningen er RINs digitale årsmøte, den faglige biten er åpen for alle.
Les mer
mar 15, 2023 0

Gledelig resultat for VA-messene

Med 800 besøkende på VA-messen på Gardermoen tidligere denne uken, bIe det et solid løft for messearrangørene VA- og VVS produsentene VVP. Den nye messegeneralen Terje Røising og representanter fra 24 utstillere var svært fornøyd med oppmøtet.
Les mer
mar 14, 2023 0

Til alle potensielle utstillere

RINs årlige fagtreff gjennomføres 23. – 25. august, på hotell Seilet i Molde. Dette er en melding til firma, kommuner og andre som ønsker å delta med utstilling.
Les mer
Bli med på vårt nyhetsbrev!

ANNONSE

Finn din rørspesialist