Rørinspeksjon Norge

Vi arbeider for et trygt og godt ledningsnett i NorgeLes mer

Aktuelt

mar 28, 2020 0

HMS i VA-arbeid under koronaepidemien

Korona ser ut til å være mindre smittefarlig gjennom vann og avløp enn andre typer virus. Men VA er et samfunnskritisk fagområde, og alle som arbeider med det bør ta sine forholdsregler. Her er en oppsummering av viktige tips og råd til dem.
Les mer
mar 16, 2020 0

«Vannsenteret» på Ås skal få sin første leder

Nasjonalt senter for vanninfrastruktur AS på Ås har vært under planlegging de siste årene. Planlagt oppstart er i løpet av høsten 2021. Nå søker styret etter senterets første daglige leder – og kravene er harde.
Les mer
mar 16, 2020 0

Nettredaktør / journalist for RIN og SSTT

Rørinspeksjon Norge (RIN) og Scandinavian Society for Trenchless Technology (SSTT) søker nettredaktør/journalist.
Les mer
mar 12, 2020 0

Bekymret for smitte i rørene

Avløp på den ene siden, vann på den andre. Veien for en eventuell smitte er kort. Rørlegger og rørinspektør Pål Eirik Larsen er bekymret for korona-smitte på jobben. Ber om diskusjon i bransjen. 
Les mer
mar 11, 2020 0

Kurs avlyst pga korona

RIN avlyser all kursvirksomhet inntil videre. Deriblant tre kurs 16.-19. mars. Dette som følge av myndighetenes tiltak for å bremse spredning av korona Covid-19-viruset.
Les mer
mar 11, 2020 0

Ny digital hverdag på Bømlo gir resultater

Bømlo kommune er i norsk elitedivisjon når det gjelder å få kontroll over lekkasjene i vann- og avløpsnettet. I løpet av de siste 10 årene er lekkasjeprosenten redusert fra 60 til 20 prosent, og dermed er målsettingen nådd.
Les mer
Bli med på vårt nyhetsbrev!

ANNONSE

Finn din rørspesialist