Rørinspeksjon Norge

Vi arbeider for et trygt og godt ledningsnett i NorgeLes mer

Aktuelt

okt 17, 2019 0

Rørinspeksjonskurs for bestillere klart

Nå kan bestillere og mottakere av rørinspeksjonsoppdrag selv komme på kurs for å bli oppdatert. Rørinspeksjon-Norge har jobbet med et opplegg for bestillere det siste året, og nå inviteres det til bestillerkurs på Thon Hotell Oslofjord i Sandvika tirsdag 28.januar.
Les mer
okt 15, 2019 0

Prosjekt for mer ledningsfornyelse med miljøprofil

Både norsk og utenlandsk leverandørindustri, konsulenter og entreprenører møtte i dag opp til dialogkonferansen RENVANN, der Oslo og Trondheim kommuner har gått sammen for å finne fremtidens løsning for gravefri fornyelse av drikkevannsledninger.
Les mer
okt 14, 2019 0

Nå kan du melde deg på til Hallingtreff

Tirsdag 15.oktober åpner påmeldingen til Hallingtreff 2020. Da er det bare å gå inn på den rette linken og melde seg på treffet som så ofte omtales som vannbransjens tankesmie. Her er det plass til 280 deltakere, inklusive representanter fra 20 utstillere.
Les mer
okt 02, 2019 0

LEDIGE PLASSER: Kurs i spyling av avløpsledninger

Rørinspeksjon Norge i samarbeid med Norsk Vann inviterer til kurs i spyling av hovedledninger for avløp. Kurset arrangeres på Comfort Hotel Runway på Gardermoen 4.-5.november. Påmeldingsfristen er 4.oktober. Det er totalt 20 plasser på kurset.
Les mer
okt 02, 2019 0

LEDIGE PLASSER: Kurs i rørinspeksjon hovedledninger

Rørinspeksjon Norge i samarbeid med Norsk Vann inviterer til kurs i rørinspeksjon med videokamera på hovedledninger. Kurset arrangeres på Comfort Hotel Runway på Gardermoen 4.-6.november. Påmeldingsfristen er 4.oktober. Det er totalt 20 plasser på kurset.
Les mer
sep 30, 2019 0

Mot løsning for rørinspeksjonsprogram

Endelig kommer meldingen om at norske Rosim AS er klar for å lansere WinCan VX. Nå loves det oppstart av kurs i oktober, med mulighet for oppgradering til VX. Flere aktører i det norske markedet er også på banen med sine tilbud.
Les mer
Bli med på vårt nyhetsbrev!

ANNONSE

Finn din rørspesialist