Rørinspeksjon Norge

Vi arbeider for et trygt og godt ledningsnett i NorgeLes mer

Aktuelt

des 08, 2018 0

Bredere utstyrsspekter på norsk jord

Både rørinspeksjonsbransjen og NoDig-bransjen var godt representert da selskapene PipelineVison AS og NoDig Norway AS inviterte til åpent hus i sine nye lokaler i Bærum nylig.
Les mer
des 06, 2018 0

Meld deg på kurs om private avløpsledninger

6. og 7. februar 2019 arrangerer Rørinspeksjon Norge det første operatørkurset med fokus på private avløpsledninger. Frist for påmelding er 7.januar, og det er satt av 20 plasser på kurset, som avholdes på Scandic Oslo Airport Hotell på Gardermoen.
Les mer
nov 09, 2018 0

To nye rørinspeksjons-rapporter fra Norsk Vann

Rapport 235/2018 «Dataflyt - klassifisering av avløpsledninger» og rapport 236/2018 «Akseptkriterier - vurdering av nye og nyrenoverte avløpsledninger ved rørinspeksjon» er nå klare og kan lastes ned fra VANNbokhandelen.
Les mer
nov 02, 2018 0

30 med på Norges første NoDig kurs

-Interessen for kurset «Innføring i NoDig-metoder» har vært over all forventning. De 30 plassene er nå fylt opp, og det tar vi som et tegn på at stadig flere ønsker økt kompetanse innen dette fagfeltet.
Les mer
okt 31, 2018 0

Nesten full stopp på lekkasjer i FjellVAR

FjellVAR as, som er heleid VAR selskap av Fjell kommune utenfor Bergen har de siste årene jobbet systematisk med lekkasjesøk, og er nå nede i en lekkasjeprosent på seks. Ingen andre kommuner i Norge kan vise til tilsvarende lav lekkasje i sitt ledningsnett. I 2011 forsvant 48 prosent av vannet på vei til abonnentene.
Les mer
okt 30, 2018 0

Forbereder operatørkurs for private avløpsledninger

Rørinspeksjon Norge er straks klare for lansering av et operatørkurs med fokus på private avløpsledninger. Dette er et kurs over to dager der målgruppa er operatører som arbeider med kvalitetskontroll, rørinspeksjon og spyling av private avløpsledninger.
Les mer
Bli med på vårt nyhetsbrev!

ANNONSE

Finn din rørspesialist