Rørinspeksjon Norge

Vi arbeider for et trygt og godt ledningsnett i NorgeLes mer

Aktuelt

des 10, 2019 0

Ønsker RIN-kolleger (og spesielt jenter) inn i faggrupper

Det er et sterkt ønske og behov for flere medlemmer i de ulike faggruppene i Rørinspeksjon Norge. Spesielt gjelder det faggruppa stikkledninger, der Peer-Christian Nordby fra Olimb er en ensom leder.
Les mer
des 05, 2019 0

RIN-veileder om høytrykkskader til helsepersonell

Mange operatører i Rørinspeksjon Norge utfører oppdrag innen høytrykk. Dette er arbeid som innebærer en viss risiko for personskader. Derfor utarbeider RIN nå en veileder til helsepersonell ved høytrykkskader.
Les mer
des 02, 2019 0

VA-norm og VA/Miljøblad blir Norsk Vannstandard

På konferansen "Vann, avløp og nye rettsregler 2019" presenterte Norsk Vann det nye navnet og logoen til erstatningsproduktet for VA-norm og VA/Miljø-blad. Det nye produktet har fått navnet Norsk Vannstandard.
Les mer
des 02, 2019 0

Kompetansesenteret på Ås formelt stiftet

Vannbransjens eget kompetansesenter innen vann- og avløpsinfrastruktur ble formelt stiftet som aksjeselskap 26.november. Bak selskapet står nå en samlet vannbransje som vil utvikle et felles senter som skal ha fokus på fremtidsrettet teknologi og håndtering av vann over og under bakken.
Les mer
nov 28, 2019 0

Vil du vinne foto-gull på Lillehammer?

Er det situasjoner i din arbeidsdag du gjerne vil dele med kolleger i Rørinspeksjon Norge? Da kan du delta i vår nye fotokonkurranse. Du kan sende inn bilder allerede nå, og kanskje vinner du gull på Lillehammer.
Les mer
nov 28, 2019 0

-og valget ble Lillehammer

Valget falt på Lillehammer og Scandic Lillehammer hotell for Rørinspeksjon Norges årsmøte og fagdager 2020. Dermed er det bare å sette av dagene onsdag 19. til fredag 21.august.
Les mer
Bli med på vårt nyhetsbrev!

ANNONSE

Finn din rørspesialist