Rørinspeksjon Norge

Vi arbeider for et trygt og godt ledningsnett i Norge

Aktuelt

jul 05, 2022 0

Klart for påmelding til årsmøte og fagdager

OPPDATERT PROGRAM: Nå kan du melde deg på til RINs årsmøte og fagdager 24. -26.august. Arrangementet er lagt til det velkjente OL-hotellet Scandic Lillehammer Hotel. Dermed håper ledelsen i RIN at dette blir flotte fagdager i god sportsånd. Påmeldingsfrist er 10. juli 2022.
Les mer
jun 21, 2022 0

– Ta med driftsfolka også i samspillskontrakter

– Vi hører for lite på driftsfolka. Jeg har vært med på noen samspillskontrakter, men ikke sett ett eneste driftsmenneske der. Få dem med, oppfordrer Vidar Hjellum i VA Consult.
Les mer
jun 21, 2022 0

Siste Hallingtreff for VA-journalisten

HALLINGTREFF 2022: Hallingtreff har akkurat feiret sitt 25-års jubileum. Odd Borgestrand (67) har hatt en sentral rolle som formidler i over 20 av dem. Nå er det slutt, og Odd har vært på sitt siste Hallingtreff. – Savner ham allerede, sier møtelederne Borghild T. Folkedal og Martina Bergh Svedahl. 
Les mer
jun 15, 2022 0

Fra kum til sky med ny teknologi

HALLINGTREFF 2022: Lekkasjeprosenten skal ned i norsk vannbransje, men fortsatt er det et stort flertall av norske kommuner som lar vannet forsvinne i enorme mengder på vei til abonnentene. Ny teknologi ved bruk av kunstig intelligens er tilgjengelig for å nå målet om redusert vanntap.
Les mer
jun 15, 2022 0

Fokus på flensepakninger til besvær

HALLINGTREFF 2022: En av de minste komponentene i et VA-nett kan bli det svakeste leddet i hele nettet og forårsake store utfordringer. Det hevdet teknisk leder i Telemark Technologies, Anders Nygård, under Hallingtreff. Han delte av sin spesialkompetanse om flensepakninger for de mange praktikerne som deltar på årets treff.
Les mer
jun 15, 2022 0

Viktig innblikk i driftspersonellets hverdag

HALLINGTREFF 2022: -Driftspersonellet ble løftet fram under årets Hallingtreff. Det er gutta og jentene i grøfta som er nøkkelpersonellet i VA-Norge.  Samhandling og samspill med praktikerne er avgjørende for et godt resultat innen både vann og avløp.
Les mer
Bli med på vårt nyhetsbrev!

ANNONSE

Finn din rørspesialist