TT-Teknikk AS med nye eiere

des 18, 2012 0

Investorgruppen som fra i dag tar over aksjene i TT-Teknikk AS består av tidligere eiere av TT-Teknikk AS og som dermed kjenner selskapet godt og har alle forutsetninger for å bidra til at TT-Teknikk AS kan fortsette sin vekst og forsterke sin posisjon som en av landets største spesialentreprenører innen vann – og avløp. Hovedaksjonær er BEE AS og Per Gullik Horgen går påny inn som styreleder, mens Stein Schanke fortsetter som daglig leder, heter det i pressemeldingen.

 

-Siden konkursen til Oslo Vei AS ble kjent for litt over en uke siden, etterfulgt av oppbudet i vårt søsterselskap Sandum AS, forstår vi at det har vært noe usikkerhet rundt vår fremtid. I hele denne perioden har vi opprettholdt normal drift og overholdt våre forpliktelser ovenfor både kunder og leverandører. Vi er veldig fornøyd med utfallet for vår del i denne saken og ser frem til å kunne gi våre samarbeidspartnere og kunder trygghet om fortsatt sikre og gode leveranser både til og ikkeminst fra oss sier daglig leder Stein Schanke.

 

TT-Teknikk AS leverer spesialtjenester innen miljø, vann- og avløp med hovedvekt på rørfornying med strømpeutforing i avløpsledninger. Selskapet har hovedkontor på Kjeller og utfører, i tillegg til rørfornying, servicetjenester som rørinspeksjon, høytrykksspyling, slamsuging og gravetjenester til både private og offentlige kunder. Rørfornying utføres over hele Norge, mens øvrige tjenester utføres i østlandsregionen.