Bergen og Bryggen er i seg selv en grunn til å delta på kommunaltekniske dager i Vestlandets hovedstad i begynnelsen av juni.

Kommunalteknisk i Bergen

apr 08, 2014 0

Norsk Kommunalteknisk avdeling tilbyr sosiale arrangement den 2.juni og konferansedager med et bredt faglig innhold 3. og 4. juni. Arrangøren mener konferansen har utviklet seg til å bli en nødvendighet, og blir årets faglige og sosiale høydepunkt for kommunalteknikere fra hele landet – på tvers av ulike fagområder.

-Jeg ser fram til å møte dere i Bergen, når byen er på sitt aller beste, og håper mange benytter anledningen til å få ny kunnskap, til å dele erfaringer, til å bli inspirert og, ikke minst, for mange, mange hyggelige sosiale opplevelser, sier direktør i NKF, Torbjørn Vinje.

Det kommunaltekniske Norge i endring
Regjeringens kommunereform vil skape omfattende endringer i landets kommunestruktur; det blir færre og større kommuner, og dette får også betydning for organisering av de kommunaltekniske tjenestene. Under konferansen kan du høre nærmere om regjeringens plan fra Kommunal- og moderniseringsdepartementet; og det blir også et eksempel på hvordan to kommuner har opplevd sammenslåing i praksis.

Bergen tar sitt ansvar som vertskapsby på alvor, så konferansen åpnes av ordfører Trude H. Drevland

Fem sesjoner
Det legges opp til fem ulike sesjoner under de to seminardagene, med komplette program innen: Bygg og eiendom- Byggesak-Forsyningssektoren- Plan og miljø og Vann, veg og uteområder.
Bergen og omegn har mye å by på, så det blir tre ulike befaringer/tekniske turer på onsdagen etter lunsj.

Vær sosial på Fløyen
Dagen før konferansedagene, den 2. juni tilbyr arrangøren to sosiale arrangement: Først byvandring med guide, og deretter middag på Fløien Folkerestaurant. Bygget ble innviet den 13. juli 1925, og Bergen har siden hatt et kjent landemerke på toppen av byens mest besøkte fjell. Deltakerne tar selvsagt Fløibanen, som har fraktet byens borgere og besøkende til topps i 101 år.

Siste frist for påmelding er 10.april.  (Se under kurs og konferanser)