Norva24-konsernet har et mål om å bli størst i Norden, og har nå foretatt sitt første utenlandske oppkjøp.

Norva24 med stort dansk oppkjøp

jan 10, 2017 0

Norva24 tar grep om det skandinaviske markedet. Selskapet, som i løpet av 2016 har etablert seg innenfor septik, kommunaltekniske tjenester og tjenester til industrien, gjør nå sitt første internasjonale oppkjøp.

Selskapet kjøper ISS Kloak- & Industriservice, med en omsetning på over 200 mill. DKK. Det er et betydelig tilskudd til konsernet, som i 2016 omsatte 530 mill. NOK. Norva24 er bygget opp av 9 norske solide selskaper, alle med lang erfaring i sine lokalmarkeder.

RIN-selskaper
Norva24 består i dag av driftsselskapene Aquapower, Spyleteknikk, Sandnes Transport, Ringerike Septikservice, Johny Birkeland Transport, Flagstad, Miljøservice, Septik og Miljøservice og Østfold Høytrykk. Flere av disse selskapene er også medlem i Rørinspeksjon Norge (RIN).

Størst i Norden
-Vår visjon er å bli Nordens ledende leverandør innen vårt fagfelt. Det skal vi bli ved hjelp av solid fagkunnskap, lokal tilstedeværelse og unik kundeservice, sier administrerende direktør,Jon Nesje i en pressemelding.
ISS Kloak- & Industriservice er markedsleder i Danmark og har siden 1999 vært en del av ISS-konsernet i Danmark, og har hatt en solid utvikling. Omsetningen i 2016 havnet på 208 mill. DKK, hvilket tilsvarer 252 mill. NOK. I dag har ISS Kloak- & Industriservice 164 ansatte og 6 regioner fordelt over hele Danmark.

Nærhet til kunden
-Det er i tråd med vår strategi å være nær kunden. Den lokale tilstedeværelsen ISS Kloak- & Industriservice har over hele Danmark, var en viktig faktor for oppkjøpet, sammen med deres
fagkunnskap og kundefokus, sier Nesje.
-Vi er overbevist om at de nye eierne vil være i en bedre posisjon til å realisere det fulle potensiale av våre danske aktiviteter innenfor kloakk og industriservice. Disse aktivitetene er i tråd med Norva24 sin strategi, i tillegg til at de allerede opererer innen lignende virksomhet i Norge, sier administrerende direktør, Jan Kreiberg Larsen.

Vil bli bedre
Fra og med 11. januar 2017 er ISS Kloak- & Industriservice en del av Norva24, men de danske kundene trenger ikke bekymre seg for store endringer.
-Kundene kan forvente den samme gode servicen – og de samme menneskene på plass når behovet oppstår, sier Kreiberg Larsen.
-Vi skal hente synergier og lære av hverandre, slik at vi kan levere en enda bedre
kundeopplevelse», sier Nesje i pressemeldingen.