Power Clean overtar i Trondheim

des 18, 2012 0

Power Clean har signert en avtale med bostyret og Handelsbanken i Trondheim om overtakelse av Rørfornying AS, hvor syv av de ansatte er sikret videre arbeid.

– Vi er meget fornøyde med at avtalen med de involverte parter er i havn. Spesielt hyggelig er det at de aller fleste ansatte nå rett før jul får beskjeden om at de er sikret videre arbeid i Power Clean Norge AS, heter det i pressemeldingen.
-Vi satser og ser på dette som en god investering i kompetanse og moderne utstyr. Det er flere spesialfelt vi jobber med, og her har vi topp kompetanse og utstyr innenfor alle; høytrykksspyling, rørinspeksjon og rørfornying, sier daglig leder i Power Clean Norge AS, Raymond Nedrebø. 

Marked i vekst 
Med sin sentrale plassering på Ranheim mener Nedrebø dette er et meget godt utgangspunkt for å dekke markedet i hele Trøndelag og deler av Nord-Vest landet, i tillegg til Sør Norge. 
– Rørfornying (nye rør uten graving og rivning) er et marked i sterkt vekst og vi har arbeidet med planer om utvidelse både geografisk og personalmessig over en lengre periode. Denne avtalen gjør det mulig med rask oppstart og fagkompetanse på plass fra første dag. Vi vil først og fremst sørge for at eksisterende kunder og igangværende prosjekter vil bli ivaretatt på best mulig måte, sier Nedrebø. 

Åpner mulighetene 
Power Clean Norge AS har i en årrekke utført arbeid i borettslag og sameier i Trondheim. Markedsføringsarbeidet over et større geografisk område intensiveres, sammen med økt fokus på salg og kundeoppfølging. Bedriften har allerede flere kontakter og jobber konkret med flere store rørfornyingsprosjekter i området. 
– Power Clean Norge AS har teknisk godkjenning for rørfornying i boliger fra Sintef. Utstyret og kompetansen som nå tilføres gjør det mulig for selskapet å forsterke dette arbeidet og fokusere på arbeid med inspeksjon og rørfornying av rør med diameter opp til 400 millimeter. I samarbeid med andre aktører og leverandører vil vi nå også kunne være med på de større kommunale og offentlige innkjøpene av varer og tjenester i segmentet. 

Sentral aktør 
Power Clean Norge AS vil etter overtagelsen ha 20 ansatte innenfor avløps rehabiliterings- segmentet, plassert i Lier Oslo og Trondheim. Selskapet som ble etablert i 1999 deler hovedkontor i Lier sammen med Power Clean Ventilasjon AS med 7 ansatte og blir en stor og sentral aktør innenfor vedlikehold av privat, kommunal og offentlig infrastruktur i Norge.