En ekstra rørinspektør – RINs fotokonkurranse 2020

feb 03, 2020 0

RINs fotokonkurranse 2020 er i full gang. Her er alle bidragene. Vinneren åres på Lillehammer i august. Bli med i, du også.

Mange rørinspektører og andre aktører i RIN er aktive med kamera, være seg mobilkamera eller andre typer. RIN inviterer alle medlemmer til en uhøytidelig fotokonkurranse.

Den skal først og fremst bidra til å dele ulike situasjoner fra hverdagen til RIN-medlemmene.

Vinner utropes på årsmøtet Lillehammer

Det stilles kun ett krav: De skal være relatert til oppdrag og arrangementer innen vann- og avløp. De tre beste vil bli kåret i forbindelse med årsmøtet og fagdagene på Lillehammer 19.-21.august på Lillehammer.

Her blir det medaljer i gull, sølv og bronse, sammen med en gavesjekk på henholdsvis 5.000, 2.500 og 1.000 kroner fra Japan Foto.

Bilder sendes elektronisk til post@rin-norge.no. Husk å ta med litt informasjon om bildets innhold, samt eget og arbeidsgivers navn. Bidragene til konkurransen legges fortløpende ut på denne siden.

En ekstra operatør

Bildet er hentet fra en rørinspeksjon i en privat enebolig på en adresse i Oslo. Her møtte vi en «ekstra operatør», som viser vei i ledningsnettet.

Spennende for oss, selv om beboeren ikke virket like entusiastisk.
Foto: Kenneth Dennis Andersen – Høytrykks-Vakta AS, Lillestrøm.

Kildesortering i spetthullet

Her har noen vært veldig miljøbevisste og kildesortert likt avfall i samme spetthull i en vannkum. Én sprøyte står fast i toppen av stigen. I bunnen av kummen ligger 30-40 sprøyter. Foto: Arild Kristensen, Norva24 Sørmiljø

Enden er nær

Endene møtes. Foto: Jon Kristian Alsethaug.

Ikke alltid lett å få endene til å møtes. Foto: Jon Kristian Alsethaug, Trondheim kommune.

Grønn og stille Nidelven

Nidelven. Foto: Jon Kristian Alsethaug.

Nidelven stille og grønn du er, for å si det fritt etter sangen. Sjekk av overvannsledning. Foto: Jon Kristian Alsethaug, Trondheim kommune.

Kranglete betongbit

Foto: Tor Øyvind Johansen Jensen

Liten betongbit kan stelle til store forstyrrelser. Her har en bit av et betongrør kilt seg fast og tettet en kum. Bak den sto et anseelig trykk ovenfra på omkring 20 høydemeter. Biten kommer fra en rørkollaps lenger opp i traseen. Foto: Tor Øyvind Johansen Jensen i A.O. Eide Maskinentreprenør AS, Sandnessjøen. 

Spennende spetthull

Spennende med spetthull. Fotokonkurranse 2020. (Foto: Jon Kristian Alsethaug i Trondheim kommune)

Ta et gammelt kumlokk med stort spetthull. Legg til en veipisk eller veistikke i nærheten. Bland det hele med noen nysgjerrige barn. Hva får vi da? Jo, et ganske stort problem. Foto: Jon Kristian Alsethaug, Trondheim kommune.

Send inn ditt bidrag, og bli med i konkurransen.