Holmen Fjordhotell på Nesbru i Asker blir årets konferansehotell for RIN.

RINs fagdager og årsmøte i Asker

jun 17, 2015 0

Målgruppa for Rørinspeksjon Norge (RIN) er kommuner og interkommunale selskap, rådgivende ingeniører, rørleverandører / grossister og entreprenører / rørleggere

Årets samling starter med årsmøte for medlemmer i RIN onsdag 12.august.Innskjekkingen starter 16.30, mens årsmøtet starter kl.18.00. Årsmøtepapirene sendes ut i egen epost til medlemmene i juli. Årsmøtet avsluttes så med middag og sosialt samvær.

Fagdag
Torsdag 13.august blir som vanlig en innholdsrik og allsidig fagdag, som starter med en plenumsdel med velkomst orientering om nye nettsider som er under planlegging og hovedforedrag av Arvid Løver fra Statens Vegvesen om sikkerhet i trafikken.
Fra 10.15 blir det temadag med parallelle sesjoner for
-Spyling / Rørinspeksjon/Stikkledninger
-Lekkasjekontroll / Trasésøk
-Tetthetsprøving / Desinfeksjon

Etter lunch og utstillingsvandring fortsetter temadagene med paralelle sesjoner. Se programmet for detaljer for hver enkelt faggruppe.
Fagdagen avsluttes med utstillingsvandring og lett servering før deltakerne samles til hyggelig middag og sosialt samvær kl.19.00.

Fredagen
Starter med felles samling i plenumssalen med oppsummering av temadagen. Det blir oppdatering fra Norsk Vann ved Trond Andersen, orientering om arbeidet med et dem/testfelt og samarbeidet med SSTT og Norsk Vann.

Utstillere
er også hjertelig velkommen til årets fagdager på Nesbru. Invitasjon er sendt ut til aktuelle utstillere, Dersom du ikke har fått invitasjon kan du laste ned vedlegget under, der du får den nødvendige informasjon om utstillingsområdet og priser.

Påmelding
Frist for påmelding til årets RIN-samling er 12.juli. Det blir ikke satt opp noe felles transport. RIN har forhåndsbestilt 120 enkeltrom fra onsdag til fredag. Alle rom har egen dusj/toalett.

For påmelding, benytt vedlagte skjema.
For eventuelle spørsmål kan du kontakte sekretariatet eller sende en epost til jonny.undersaker@asplanviak.no

Om Holmen Fjordhotell
Hotellet ligger kun 18 km fra Oslo, og på hotellets nettsider står det at man er omgitt av friarealer, badestrender og den vakre vestfjorden. Den vakre beliggenheten gir en flott ramme om arrangementet, og gir også mange muligheter for opplevelser og rekreasjon. Vår SPA-avdeling med flott badeanlegg tilbyr velværeopplevelser, trening og servering. Vi har stor gratis gjesteparkering og god bussforbindelse med stoppested Holmen (Asker) rett ved hotellet.
Reisevei: Veibeskrivelse fra Oslo: E-18 mot Drammen 17 km > følg RV 165 mot Slemmestad 1 km > Fjordhotell til venstre.
Gratis parkering ute og i garasje.
Flytoget (telefon 815 00 777): Gardermoen > Asker + Taxi ca 10 minutter
Buss: 251 (Holmen), 252/253 (Holmen eller Syverstad), 261 (Holmen eller Syverstad) fra Oslo til stoppested Asker, rett ved hotellet.

Last ned innbydelse og program til årets fagdager og årsmøte. Årsmøtepapirene blir sendt ut i egen epost til medlemmene i juli.

Innbydelse_2015_Deltakere
Innbydelse_2015_Utstillere